Eszenyi Enikő először jelentkezett be a balesete óta: a hogylétéről vallott

Eszenyi Enikő februárban szenvedett balesetet, mentővel vitték kórházba.

2023. március 6., 12:27

Szerző:

A Csodálatos vagy, Júlia! fotóspróbáján szenvedett balesetet a Játékszínben Eszenyi Enikő még februárban. A rendező-színésznő jelent közben elcsúszott, eltörte a csuklóját, így mentőt kellett hívni, majd kórházba szállították.

A baleset óta Eszenyi Enikő nem mutatkozott a közösségi médiában... egészen mostanáig. Most édesanyjával az oldalán jelentkezett be.

„Sziasztok! Itt vagyunk a Műcsarnokban. [...] Most csoportot fogok vezetni úgymond Antal Csaba kiállításán. Szeretném megköszönni azt a sok támogatást, szeretetet, amit kaptam az utóbbi napokban szerda óta. Nagyon hálás vagyok nektek, hogy ennyien írtatok, és aggódtatok értem. Nagyon boldoggá tett, és segít a gyógyulásban természetesen”

– mondja Eszenyi Enikő az alább megtekinthető felvételen.

„Félkezes vagyok, de más problémát nem okoz egyébként! Még egy kicsit fáj, de majd jobb lesz”

– teszi hozzá Eszenyi Enikő, akinek a keze egyelőre gipszben van. Elmondja még, hogy a jövő héten Szolnokon tartózkodik majd, és aztán készül tovább a bemutatójára, ami március 24-én lesz.

A kiállítás egyébként a Jászai Mari- és Hevesi Sándor-díjjal elismert, a legfontosabb hazai és európai színházakban is dolgozó díszlettervező, Antal Csaba életművét mutatja be.

(Kiemelt kép: Eszenyi Enikő Instagramja)