Erős Antónia meghökkentő dolgot mondott a gyerekeiről

Erős Antónia egy hosszú ideje dúló vitában foglalt most állást.

2023. szeptember 22., 13:40

Szerző:

Erős Antónia a Story magazinnak adott videós interjút a lap 25. születésnapja alkalmából. Az egyik fő téma a gyermekek szerepeltetése, ami az utóbbi időben elég megosztó kérdéssé vált, országosan ismert médiaszemélyiségek érvelnek ellene és mellette egyaránt.

Erős Antónia utoljára a Best magazin címlapján szerepelt a fiával tavaly decemberben – Mátyás a Tehetség első látásra című műsorban szerepelt egy hónappal korábban.

Az RTL híradósának ikrei először egyévesen voltak címlapon. Erre Erős Antónia így emlékszik vissza, azt mesélve, hogy úgy érezte, az emberek látni szeretnék a gyermekeit:

„ezen a címlapon egyévesek voltak, ez valóban exkluzív. Ezt se akartam, de el kellett fogadnom, hogy az emberek igenis kíváncsiak arra, hogy néznek ki a gyerekeim. Végül az lett a döntés, a férjemmel közös, hogy egyévesen, egy magazinnak, egyszer készíthetünk exkluzív fotósorozatot. Az emberek örültek ennek.”

A fentiek fényében meghökkentő lehet, hogy Erős Antónia mégis azt mondja, hogy nem szereti szerepeltetni a gyerekeit. Úgy érzi, hogy a hírességek gyerekeinek nem kéne szerepelniük csak azért, mert hírességek gyerekei:

„ind a mai napig nem szeretem szerepeltetni a gyerekeimet, azt gondolom, egy ismert ember gyerekének nem az a dolga, hogy szerepelgessen, se az Instagramon, se különböző magazinokban, hanem az a dolga, hogy élje az életét. És ha majd úgy alakul, valamiért érdemes arra, hogy megjelenjen az online felületeken, az megtörténik magától.”

Nézze meg alább a teljes videót!

(Kiemelt kép: Erős Antónia Instagramja)