Videó: Erős Antóniát nem semmi fizetéssel csábította a TV2

A tévés végig hűséges maradt az RTL Klubhoz.

2022. május 3., 08:44

Szerző:

Erős Antónia már 25 éve erősíti az RTL Klub csapatát. Az RTL Híradó népszerű arca most elárulta, hogy a hosszú évek alatt bizony többször próbálták megkörnyékezni más csatornák, köztük a TV2 is, ám ő sosem döntött a váltás mellett. Őszintén vallott Kadarkai Endrének.

A tévés elárulta, hogy ő mindig úgy érezte, hogy az RTL Klub csapatához szeretne tartozni, valamint a magasabb fizetés csak egy ideig teszi boldogabbá az embert. Hozzátette, hogy sosem fordult meg komolyabban a fejében, hogy váltson. 

„Felhívhat valaki téged azzal, hogy háromszor annyit fogsz keresni, és lakást adunk, meg kocsit is, gyere. És akkor elkezdesz gondolkodni, hogy jó, oké, de egyébként hosszú távon mit hoz? Mert pillanatnyilag jobban fogod érezni magad, hiszen háromszor annyi fizetéssel mindenki jobban érzi magát egy darabig”

- mondta Erős Antónia, amit a Blikk szúrt ki. 

A tévés arról is beszélt, hogy hűtlenségnek tartja, ha valaki a pénz miatt igazol át, de kifejtette, hogy mindenkinek a saját döntése az, hogyan éli az életét. Komoly érveket is felhozott a beszélgetés során azzal kapcsolatban, miért nem váltott sosem. 

„Igen, ezek a megkeresések az elején értek, de akkor is azt éreztem, hogy én oda tartozom. Nekem van felelősségem abban, hogy mi történik ott, velem mi lesz. Volt olyan is bennem, hogy ha már most azt mondom, hogy »köszi, hello, én elmennék a több pénzért« akkor utána még három év múlva megkeres valaki, oda is elmegyek a több pénzért? Aztán majd megint?”

- folytatta a tévés.

Még több hír a TV-csatornákról 

Összejött az RTL KLub és a TV2 tehetségkutatójának két sztárja

Az RTL Klub bocsánatot kért, amiért ilyen méltatlanul bántak Ördög Nórával

Nem fogja elhinni, ki lesz az RTL Klub új műsorvezetője!

(Kiemelt kép: Erős Antónia Instagramja)