Nem fogja elhinni, melyik hazai énekesnő tud lemenni spárgába 57 évesen! – fotó

Az énekesnő-médiaszemélyiség azt mondja, el kell tudni engedni a saját mozgásunkkal kapcsolatos korlátozó hitrendszereinket – és ő le is tud menni spárgába 57 évesen.

2023. december 10., 07:21

Szerző:

Reméljük, felkészült a meghökkentő fotóra: itt a kép, amin az 57 éves énekesnő spárgázik!

Igen, a Soma, valamint Mamagésa neveken is ismert Spitzer Gyöngyiről van szó, aki azt mondja, többször járt egy sportcsarnokban, és az általa ott érzett energiák-rezgések segítették hozzá ahhoz, hogy le tudjon menni spárgába. Többek között a következőket írja a fenti posztban:

„mindenképpen érdemes a térben levő energiákat kivenni magunknak. Mennél inkább el tudja engedni valaki a saját mozgásával kapcsolatos korlátozó hitrendszereit, annál inkább hatni fognak rá a térnek a fizikai erőnlétet erősítő energiái. Úgyhogy meditációban tudatosítjuk a térben levő azon legjellemzőbb + érzéseket, amiket kiveszünk magunknak. Energikusság, flow-ban levés, játékosság, fizikai erőnlét, rugalmasság, mozgás öröme, csapatjáték.”

Ha ön nézné-hallgatná még Spitzer Gyöngyit, akkor ajánljuk egyrészt az alábbi videót, szeptemberben publikálta D. Tóth Kriszta, illetve a WMN Magazin.

Az alábbi pedig másrészt egy egészen friss interjú, a VNTV – Viva Natura Televízó YouTube-csatornáján jelent meg a héten. Horányi Ági készítette mind az interjút, mind az oldal tetején kiemelt képet Spitzer Gyöngyiről.

(Kiemelt kép: Spitzer Gyöngyi Instagramja)