Diéta: megdöbbentő, ki figyelmeztette Tóth Verát, hogy le kell fogynia

Tóth Vera elárulta, ki az, aki a szemébe mondja, hogy fogynia kéne.

2024. március 28., 13:49

Szerző:

Tóth Vera adott interjút a TV2-nek a GLAMOUR Women of the Year, rövidebb nevén WOTY gálán a napokban. A Celebszemlében publikált videós interjúban elhangzik, hogy ki mondta Tóth Verának, hogy fogyjon le: az unokahúga. Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányáról van szó, a 4 éves Hannarózáról, akiről az énekesnő nagynéni a következőképpen áradozik:

„az egyik legcsodálatosabb női rajongóm, nem rajongóm, bocsánat, támogatóm, a lelkem egyik legfontosabb támogatója, az az unokahúgom. A húgomnak a kislánya. Ő megmondja a frankót. Azt is megmondja, amikor le kell fogyjak. Nem bántásból, hanem azért, mert hisz abban, hogy le tudok fogyni. Egy gyerek tök másképp működik. Meg azt is megmondja, hogyha gyönyörű vagyok. Akkor nézeget, és mondja, nénje, olyan szép vagy vagy. Ezt egy gyereknek elhiszed.”

Tóth Vera a gálán egyébként elnyerte az év énekesnőjének járó díjat, erről található egy videó alább. A beszédében az önazonosság fontosságára hívta fel a figyelmet.

Tóth Vera egyébként a legutóbb tavaly, az Adom a napom című műsorban nyilatkozott részletekbe menően az életéről, érintve persze a napi hírek permanens szereplőjévé vált húgát, Tóth Gabit is. Arra a kérdésre, hogy szoktak-e a testvérével veszekedni, a következőt válaszolja:

„mi nem. Most már nem, de régen igen, nagyon sokszor. De azt hiszem, megtaláltam a Gabival a közös hangot. Én azt gondolom, hogy neki én vagyok az egyetlen, akiben maximálisan megbízik.”

Tóth Vera az interjú egy pontján testvére megbízhatóságát és munkabírását méltatja:

„a munkába nem szólunk bele egymásnak. A Gabi briliáns, istenien csinálja. Megbízható, akárki akármit mondjon róla, marhára megbízható. Olyan nem volt, hogy elkésett volna valahonnan, vagy ne tanult volna meg valamit. [...] Ő előbb volt ilyen összeszedett, mint én. Ő nagyon nagy katona, ha melóról van szó.”

Érdekes összevetni, hogy amíg Tóth Vera a fenti köszönőbeszédben az önazonosság fontosságát emeli ki, addig Tóth Gabival kapcsolatban a kaméleon példáját hozza fel. Testvére nagy botrányt okozó válásáról is beszélt:

„a Gabi mindig is egy kaméleon volt. Mindig változott a kinézete, a külseje, a gondolkodásmódja. Az adott partnere szerint gondolkodott egyszer-egyszer. Volt, hogy valaki hatással volt rá, akkor aszerint gondolkodott. Sokszor gondoltam, hogy megkérdezem tőle, hogy ebben hol vagy te. Tehát hogy mit szeretnél. Igazából most látom azt, hogy ő rendben van. Kilépett egy házasságból, amit ő nem akart már annyira. És hozzáteszem azért ezekhez a dolgokhoz két ember kell, akárki akármit mondjon. És akármit is vallott ő, amikor azt vallotta, hogy a család, akkor ő tényleg úgy gondolta.”

(Kiemelt kép: YouTube/VIASAT3)