Détár Enikő az RTL Klubtól való távozásáról: Fogalmazhatunk úgy is, hogy kirúgtak

A színésznő őszintén vallott.

2022. április 20., 09:47

Szerző:

Már 11 éve annak, hogy Détár Enikő váratlanul távozott a RTL Klubtól. Korábban a nézők megszokhatták, hogy a színésznő volt a műsorvezetője a Találkozások és a Reflektor magazin című műsoroknak. Akkoriban az a hír járta, hogy a csatorna és a színésznő közös megegyezés alapján döntöttek úgy, hogy többé nem dolgoznak együtt, ám most Détár Enikő elárulta, mi is történt valójában.

„Fogalmazhatunk úgy is, hogy kirúgtak. Nem haragszom senkire, arra gondolok, hogy ez is megvolt nekem. Másfél éves volt Zsebi, amikor István Danival felváltva szerepeltünk a képernyőn. Nagyon kevés ember kapott annyit az élettől, mint én. Szeretem az életemet! Dolgoztam színházakban és kereskedelmi csatornáknál is. Amire nagyon büszke vagyok: Patrick Dempsey-vel játszhattam együtt filmen, a Bűn és bűnhődésben én voltam Jelizaveta”

- mesélte a színésznő a Hot! magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

Détár Enikő a Rékasi Károllyal való válásáról is mesélt:

„Akkoriban nagyon nehéz volt, de a gyerekeink összekötnek minket. És nagyon hamar egymásra találtunk a párommal, Péterrel. Fiatalabb nálam, civil, angoltanár. Jót tett ez a kapcsolat mindkettőnknek, jól megvagyunk. Már nyolc éve”

- mondta a színésznő a lapnak.

Műsorvezetőcserék a vezető csatornáknál:

Az RTL Klub bejelentette, ki lesz új, nagyszabású show-juk műsorvezetője

Az Exatlon új műsorvezetője, Monoki Lehel kapott hideget-meleget a nézőktől

Nem hiszi el, ki lett a TV2 új műsorvezetője

(Kiemelt kép: Détár Enikő Instagramja)