Csősz Boglárka elmondta, mi az igaz a kapcsolatáról Shane Tusuppal

Csősz Boglárka luxus(ex)feleség élő adásban beszélt arról, hogy mi igaz abból, hogy flörtölnek Shane Tusuppal.

2022. október 18., 13:23

Szerző:

Csősz Boglárka volt az egyik vendége a TV2 Mokka című műsorának kedd reggel. Istenes László műsorvezető mintegy összekacsintva, illetve bocsánatkérőleg azzal vezette fel a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert médiaszemélyiséget, hogy a magánéletére csak azért kérdez rá, hogy „etessék a bulvárt”.

A fene tudja, hogy „a bulvár” ezzel mennyire fog jóllakni mára, de azon kívül, hogy Csősz Boglárka mennyire fantasztikus ingatlan- és építkezési projekteken dolgozik, kettő dolgot tudtunk meg.

Egyrészt azt, hogy a múlt héten az exférje családjával vacsorázott Isztambulban: volt házastársával baráti viszonyban maradtak.

Másrészt Csősz Boglárka reagált a napokban vele kapcsolatban megjelent hírekre. Most, hogy újra szingli nőként hazaköltözik, néhányan arra számítanak, hogy esetleg új kapcsolatot keres – egy lap máris összehozta Shane Tusuppal. Ezzel kapcsolatban a következő hangzik el az interjúban:

„biztos, hogy lesznek újdonságok az életemben, most nagyon sok pletyka felröppent, világos, persze, hogy megtörténik ez ilyenkor, hiszen mindenkivel összekötnek. De azért ez nem igaz, azt alá tudom húzni. Nem kell minden hírnek hinni. Nyilván mindenki gondolkozik, hogy most ki-hogy-merre az életemben, de én azt gondolom, hogy most inkább magamra koncentrálok és ezt az időt magamra szánom.”

Shane Tusup is reagált már egyébként ezekre a híresztelésekre, erről ide kattintva olvashat többet. Csősz Boglárka teljes interjúja pedig alább tekinthető meg.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)