Videó: Csősz Boglárka egy új szerelemmel kapcsolatban vallott

Csősz Bogi nem tudja, mikor fog készen állni egy új kapcsolatra.

2022. július 31., 07:29

Szerző:

Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy Csősz Boglárka és török milliárdos férje, Burak Talu hivatalosan is elváltak. Az egykori luxusfeleség most elárulta, hogy nem tudja, mikor lesz nyitott egy új szerelemre, de az biztos, hogy a férfinak nem lesz könnyű dolga vele.

„A mi kapcsolatunk mindig is nagyon tisztelet- és szeretetteljes volt, és talán ezért nem volt nehéz elengednünk egymást. Tudtuk, hogy mindkettőnknek mennyit változtak a vágyai, az álmai, sokat beszélgettünk mindig. Tehát volt egy nagyon nyitott, intellektuális kapcsolatunk, amikor órákat tudtunk beszélgetni mindenről, sok mindent megosztottunk. Ezért is volt az, hogy nem meglepetésként jött ez a dolog, hanem szépen lassan rájöttünk mindketten, hogy lennének még álmaink, még szeretnénk dolgokat csinálni, de valahogy nem tudjuk összeegyeztetni az életünket”

- mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Csősz Boglárka, amit a Bors szúrt ki. 

Csősz Boglárka azzal kapcsolatban is megszólalt, hogy miért lesz nehéz egy új férfinak, hogy elnyerje a szívét: 

„Szerintem idő kell hozzá, mert hosszú idő volt az is, amíg megismertem a férjem, amíg egymásba szerettünk, szóval ennek meg kell adni a módját. Plusz, egy óriási élettapasztalattal rendelkezem már, tehát vannak elvárásaim, és nem lesz olyan egyszerű annak a férfinak, aki majd az életembe kerül. De egyelőre nem látom még ezt magam előtt, úgyhogy most még nyitott könyv az életem, egy új, tiszta lapot nyitottam, és meglátjuk, hogy mit hoz a jövő”

- nyilatkozta a sztár.

Csősz Boglárka válásáról még többet

Csősz Boglárka a férje nélkül is milliárdos marad

Csősz Boglárka már hivatalosan sem luxusfeleség: elvált a férjétől

Már biztos: Csősz Boglárka elköltözött a férjétől

(Kiemelt kép: Schumy Csaba - dfp.hu)