Csősz Boglárka már hivatalosan sem luxusfeleség: elvált a férjétől

Csősz Boglárka ügyében kimondták a (reméljük,) boldogító nemet.

2022. július 25., 10:11

Szerző:

Csősz Boglárka a Feleségek luxuskivitelben című realityvel lett ismert, de szerepelt azóta a Totemben is tavaly nyáron. Az elmúlt hónapokban a válásával kapcsolatban reppentek fel hírek, és most már hivatalos lett: kimondta a bíróság, hogy felbontották a realityszereplő házasságát.

Csősz Boglárka férje egy török üzletember, Burak Talu volt, és ők most egy közleményt publikáltak, ami a következőket tartalmazza:

„nem szerettünk volna úgy élni, mint két barát egy háztartásban, mindketten hiszünk a szerelemben, és esélyt adunk egymásnak arra, hogy újra megtaláljuk ezt az érzést, de már másvalaki oldalán. Tizennégy év hosszú idő, nagy szerelem volt, nekem a Burak a szerelmem, a társam, a családom része volt, nagyon nehezen hoztuk meg ezt a döntést. A török-magyar üzleti kapcsolataim, és azok a barátok, akikre a bajban is számíthattunk egymásra megmaradnak, csak ezúttal többet leszek Budapesten, és folytatom a cégeim építését. Nem könnyű új életet kezdenem, de sok mindent letisztítottam magam körül, és az energiáimat most a feladataimra összpontosítom.”

A teljes közleményt a Blikknél lehet elolvasni, amiben Csősz Boglárka részletezi azt is, hogy milyen feladatai lesznek most: többek között egy magyar sci-finek lesz a színésznője-producere.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)