Shane Tusup újra kapcsolatban van, sőt, egy egykori luxusfeleség is bekerült a képbe

Úgy tűnik, Szabó Zsófi után újra kapcsolatban van Shane Tusup: már arról is vannak pletykák, hogy kivel.

2022. október 13., 07:39

Szerző:

Shane Tusup magánéletének történetében kezd új fejezetet a Best magazin friss száma. A sztáredző korábban Szabó Zsófival volt együtt, kapcsolatukat, majd szakításukat is nagy médiafigyelem követte. A lap most úgy tudja, hogy Shane Tusup újra kapcsolatban van.

Shane Tusup új párja a hírek szerint Nagy Viktória Zoé fitneszbajnok tornász, aki a sportkarrierje mellett a TV2 több produkciójában dolgozott a háttérben, például a Star Academyben, illetve a Dancing with the Starsban. A párnak állítólag már közös kutyája is van, Nagy Viktória Zoé a híradások szerint ott volt Shane Tusup mellett, amikor az edző megkapta a magyar állampolgárságot. Az alábbi, közös posztból mindenesetre annyi derül ki, hogy a pár együtt dolgozik Nagy Viktória Zoé következő aranyérméért. Szóval a hivatalos bejelentésnél maradunk, akkor ez egyelőre csak egy munkakapcsolat.

Na de akkor miért Csősz Boglárkát tették Shane Tusup mellé a Best címlapján? Azért, mert állítólag az edző és a nemrég elvált, egykori luxusfeleség között is mintha kialakulóban lenne valami. Annak idején Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata úgy kezdődött, hogy az Instagramon kezdtek üzengetni egymásnak. Úgy tűnik, Hosszú Katinka egykori férje ezt most Csősz Boglárkával csinálja.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)