Szabó Zsófi szomszédságában nyit éttermet Shane Tusup

Shane Tusup Szabó Zsófi nélkül is megvalósítja az álmát.

2022. szeptember 6., 06:05

Szerző:

Törökbálinton, a Tükörhegyen lévő bevásárlóközpontban fogja megnyitni az éttermét Shane Tusup. Az amerikai úszóedző és Szabó Zsófi eredetileg együtt tervezték, hogy egy közös helyet nyitnak és megpróbálnak a vendéglátóiparban is érvényesülni. Most azonban a színésznő nélkül kell belevágnia. 

A tervek szerint Szabó Zsófi Amerikában élő öccse, Gyuszi vitte volna a helyet, aki ezért haza is költözött. A férfi nagy vendéglátós tapasztalattal rendelkezik. A Blikk információi szerint az étterem Törökbálint elit környékén, a Tükörhegyi Bevásárlóközpont felső szintjén nyílik majd és cukrászdaként, valamint kávézóként is üzemelni fog. Az étterem pont Szab Zsófi lakóparkjára fog nézni.

„Tavasszal többször is láttam Shane-t és Zsófit, amint az üzlethelyiségeket nézegették. Azért tetszett meg nekik ez a bevásárlóközpont, mert közel van Zsófi házához. Azt hittem, miután szakítottak, az étteremből nem lesz semmi, de úgy tűnik, Shane szeretné megvalósítani a terveiket. Többször járt már itt az elmúlt hetekben egyedül is intézkedni”

- mondta a bevásárlóközpont egyik alkalmazottja a lapnak. 

 A munkálatok állítólag 1-2 héten belül megkezdődhetnek.

A szakításról harmadik felektől

Szabó Zsófi és Shane Tusup nagy veszekedéséről új részletek derültek ki: íme, hova fajult a vita

Szabó Zsófinak durván beszóltak a szakítása kapcsán

Kajdi Csaba beszólt Shane Tusupnak

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)