Csősz Boglárkának új párja van milliárdos férje után, először mutatkoztak nyilvánosan együtt – fotó

Csősz Boglárka nemrég beszélt először arról, hogy a válása után új kapcsolata kezdődött. Most láthatjuk először a szerelmét.

2023. június 17., 06:23

Szerző:

Csősz Boglárkát annak idején egy török milliárdos üzletember luxusfeleségeként ismerhette meg a hazai realityközönség, de a médiaszemélyiség azóta elvált a férjétől.

Most május végén jött a nagy bejelentés, hogy Csősz Boglárka újra kapcsolatban van, a párja azonban nem egy ismert ember.

„Nekem mindig is fontos volt, hogy a társam ne csak egy szép nőt lásson bennem, hanem értékelje az energiáimat, lehessen mindenről beszélgetni, és elismerjük egymás munkáját, sikereit, tudjunk az élet minden területén társai, partnerei lenni egymásnak.”

– többek között ezt mondta korábban Csősz Boglárka új szerelméről a Hot! magazinnak, anélkül azonban, hogy a férfit bemutatta volna.

Nos, ezen a héten ennek is eljött az ideje. Csősz Boglárka ugyanis elment a Joy magazin gálájára, ahova a párját is magával vitte, és kettesben készségesen pózoltak a fotósoknak. Alább találja a képet.

 Fotó: Schumy Csaba – dfp.hu

„Ő egy civil úriember, akivel szeretnénk megőrizni a magánéletünket. Örömmel fotózkodtunk, de nem akarjuk kiteregetni az életünket. Bár ez az első nyilvános esemény, ahol együtt jelentünk meg, egy percig nem láttam rajta, hogy kényelmetlenül érezte volna magát. Izgult kicsit, de könnyedén vettük a dolgot. Örülök, hogy itt van mellettem”

– többek között ezt nyilatkozta a férfiról Csősz Boglárka az nlc.hu-nak.

Ugyanezen a gálán egyébként Tóth Andi is részt vett, erről csütörtöki interjúja kapcsán írtunk.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)