Bódi Sylvi elárulta, mit dolgozik most: elköltözött, mert új vállalkozásba fogott

Bódi Sylvi karrierjében új fejezet kezdődött, az egykori modell elmondta, mivel foglalkozik most.

2023. május 9., 10:58

Szerző:

Bódi Sylvi a Szerencsekerék című műsorban szerepelt a TV2-n, nyert is hatmillió forintot. Ezek után meghívták a Mokkába is, ahol kedd reggel többek között arról beszélt, hogy egy alapítványnak ajánlja fel nyereménye egy részét.

Bódi Sylvi legmegdöbbentőbb bejelentése azonban nem a Szerencsekerékről szól, hanem arról, hogy karrierjében és magánéletében új fejezet kezdődött, otthagyta eddigi munkáját. A következőket meséli:

„már nem nagyon lakom vidéken. Most Balin töltöttem három hónapot, most az volt a vidék. [...] Egy új kis vállalkozásba kezdtem: egy konyhakert-tervező és -kivitelező céget alapítottam. [...]  Nagyon sok megrendelés érkezik, és fontos, hogy központilag itt legyek Budapest közelében, úgyhogy egyelőre a vidéki élet hanyagolva van, és a saját veteményesem helyett másét fogom megvalósítani – de ez legalább akkora öröm lesz nekem.”

Bódi Sylvi hozzáteszi, hogy jóban van a szomszédaival, úgyhogy van, aki gondját viseli a vidéken hátrahagyott kertjét és állatait. A teljes interjút alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)