Berki Mazsi új szerelméről árult el egy fontos dolgot a férfi anyja

Berki Mazsi maga még mindig nem erősítette meg a hírt, de a közösségi médiában tényként kezelik, hogy újra kapcsolatban van.

2022. szeptember 20., 09:21

Szerző:

Berki Mazsi új kapcsolatáról készített összeállítást a Bors című lap a közösségi médiában található posztok-kommentek alapján. Berki Krisztián özvegye ugyanis maga még nem erősítette meg, hogy újra kapcsolatban lenne, de ezt sok követője már kész ténynek veszi, főleg azután, hogy a férfiról, Zoltánról több újságcikk is megjelent, ráadásul a párt együtt látták a repülőtéren külföldre távozni.

Nos, Zoltánról eddig azt lehetett tudni, hogy valószínűleg Berki Krisztián egy régi barátja, és hogy luxusautók kereskedelmével foglalkozik. Most úgy tűnik, a férfi édesanyja helyezett el egy kommentet egy poszt alatt a közösségi médiában arról, hogy fia összejött Magyarország egyik legtöbbet emlegetett médiaszemélyiségével. A hozzászólásban arra válaszol, hogy fia vajon vágyik-e a hírnévre, ami ezzel a kapcsolattal minden bizonnyal együtt fog járni:

„nem vágyik erre, hidd el. Ő nem ez a kategória. Kinek hiányzik, hogy folyton csámcsogjanak rajtad?”

Egy másik kommentje pedig tartalmaz két mondatot, amiből még egy fontos dolog kiderül arról, hogy Berki Mazsihoz hasonlóan Zoltán is egy házasságból érkezett-e ebbe a kapcsolatba:

„ő még nős soha nem volt. A bizniszhez erre nincs szüksége, azt gondolom.”

Berki Mazsi idén ősszel rendszeresen szerepel majd a képernyőn, mert benne lesz a Dancing With The Stars új évadában a TV2-n, de az Instagramon azt írja, 10 hónapos kislányára való tekintettel nem akarja a magánélete részleteit a jövőben megosztani.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)