Berki Mazsi elszánta magát: Tudom, fájdalommal és sok nehézséggel is járhat, de cseppet sem érdekel

Követőitől segítséget és tanácsokat kér a tervéhez.

2021. október 4., 08:27

Szerző:

Nagyjából egy hónap van már csak hátra a szülésig Berki Krisztián feleségének, aki az Instagramon (is) részletesen dokumentálja, hogyan készül az anyaságra. Amint megírtuk, Berki Renáta a múlt héten azzal keltett feltűnést, hogy teljesen meztelenül szerepelt a Hot! magazin címlapján, de a Mazsi becenéven is ismert médiaszemélyiség a hétvégén már a szoptatás témáját tárgyalta ki követőivel.

„Én igény szerinti szoptatás párti vagyok és minden vágyam, hogy születendő kislányunkat a lehető leghosszabb ideig eltudjam látni anyatejjel közvetlenül a cicimből”

– áll az alábbi posztban, amelyben Berki Mazsi elmeséli, milyen oktatásokon volt eddig, és további tanácsokat vár követőitől, kéri, ők is osszák meg a tapasztalataikat.

„Úgy érzem ma, hogy a szoptatásra teljes mértékben felkészültem. Hiszek abban, hogy minden fejben dől el. Így azt kell mondanom, hogy szoptatni AKAROK! Igen, tudom, fájdalommal és sok nehézséggel is járhat, de cseppet sem érdekel, mert az anyatejnél nincs jobb egy újszülött számára! Fontos nekik az anyukájuk közelsége, és úgy gondolom, ez a fajta kötődés egy „extra” életre szóló kötelék, amit a cumisüvegen keresztül nem lehet átadni… (persze, hogy a kötelék megvan, de azt gondolom, hogy van-e különbség, azt csak az tudja, akinek volt ilyen is és olyan babája is)…
Igen, így állok hozzá, ezt gondolom, de hogy a gyakorlatban ez hogy fog zajlani, azt együtt a családdal fogjuk közösen úgyis kialakítani. Persze a legkisebb Berki lesz most a főnök, hisz igény szerinti szoptatásnál a babához alkalmazkodunk és nem ő mi hozzánk”

– fejti ki nézeteit a leendő anyuka. Arról, hogy a szoptatás milyen gondokkal járhat, Berki Mazsi már Horváth Éva Instagramjáról is tájékozódhat, a modellnek ugyanis a nyáron született meg a második kisfia, és rengeteget posztol azóta ebben a témában. Kattintson ide korábbi cikkünkért azzal kapcsolatban, a múlt héten mit írt Horváth Éva a szoptatás alatti antibiotikum-kúráról!

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)