„Szerető”...?! Berki Krisztián sokat sejtető posztja szerint hatalmas titokról rántja le a leplet ma este

Miután Kulcsár Edinával hozták hírbe Berki Krisztiánt, a médiaszemélyiség meglepő bejelentést tett.

2022. február 4., 14:44

Szerző:

Berki Krisztián újabb nagy bejelentésre készül, méghozzá a TV2-n, a Tények Plusz című műsor péntek esti adásában. Minderre az alábbi posztjából lehet következtetni, amelyben beharangozza közelgő tévés szereplését, és tesz egy sejtelmes utalást is, hogy felcsigázza a potenciális nézők kíváncsiságát:

„este a Tények Pluszban mesélek arról, hogy hogyan dolgozunk rajtam és a házasságomon! Zsóka, a pszichológusom pár dologra most is rávilágított, én pedig elmondom, hogyan próbálok a legjobb férj és apa lenni, mert a legjobb szerető már voltam.”

Berki Krisztián a fenti üzenetét egy cinkosan kacsintó szmájlival zárja le. Az, hogy szeretői státuszt emleget, azért figyelemre méltó, mert mindössze két napja annak, hogy azzal került a címlapra, hogy a pletykák szerint viszonya volt Kulcsár Edinával.

A médiaszemélyiség szintén a TV2-n, de a Mokkában beszélt szerda reggel arról, hogy 2017-ben közel kerültek egymáshoz Kulcsár Edinával, de a műsorban azt tagadta, hogy egy pár lettek volna. A fenti Instagram-poszt azt sugallja, hogy talán erről az ügyről fog kiderülni valami a ma esti adásban. Addig is íme a teljes interjú, amiben Berki Krisztián a Kulcsár Edinához fűződő viszonyát taglalja.

Emlékezetes bejelentések a Tények Pluszban

Gáspár Győző az öngyilkosságáról vall: Összeestem a szőnyegen és nem tudtak felvinni az ágyra

Marsi Anikó a Tények Pluszban mondta el, igazából miért ment tönkre a házasságuk Palik Lászlóval

Majoros Hajnalka kiakadt az esküvői összeveszésükről szóló Tények Plusz-riporton

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)