Majoros Hajnalka kiakadt az esküvői összeveszésükről szóló híreken, megírta, mi történt valójában

Majka felesége felháborodott a Tényeken, és megírta, igazából mik a tények, miért távoztak úgy a lagziból, ahogy.

2021. szeptember 30., 10:09

Szerző:

Igen hosszú, felindult posztot tett közzé Majoros Hajnalka az Instagramon szerda éjszaka, amiben a TV2-n a Tények című műsorban vele kapcsolatosan elhangzottakra reagál. A kifogásolt tudósítást egészen pontosan a Tények plusz alábbi adása tartalmazta, a videóban 48:15-nél kezdődik a releváns részlet, amely arról szól, hogy Majoros Hajnalka és férje, Majoros Péter, azaz Majka összevesztek a múlt hónapban tartott lakodalmukon, ezért távoztak külön a helyszínről. A Tények plusz szerint a vita oka az volt, hogy az utolsó napra hagyták az esküvői fotózást.

Majoros Hajnalka azt írja az alábbi posztban, hogy éppen az esküvői képeket nézegette, amikor a háttérben a fenti adás ment, és egyszer csak megütötte a fülét a saját neve.

„A háttérben alapzajként szól a tévé, benne a TV2, Tényeknek csúfolt műsorával. Tények, hm. Olyan hitelesnek hangzik, sejtetve, hogy ami itt elhangzik, azt komoly kutatómunka előzi meg, a szerkesztők és a műsoron lázasan dolgozók képe jelenik meg, ahogy kamerával, mikrofonnal, jegyzetfüzetekkel szelik át az országot, hogy a „tények” eredetét felkutassák. Mivel szelektív a hallásom (mint a gyerekeimnek, amikor szólítom őket…), hirtelen abbahagyom a görgetést és meghallom, hogy „Hajni és Majka összeveszett az esküvőn”. Először köpni-nyelni nem tudtam, de reméltem, hogy valami figyelemfelkeltő cím és valami poénnal lezárják, de nem ez történt. A Tények műsorvezetője beolvassa, hogy Hajni és Peti azért veszett össze, mert a fotózást a végére hagytuk és Peti ezt már nem bírta idegekkel. Atyaúristen”

– ad hangot Majoros Hajnalka a felháborodásának. Azzal folytatja, hogy elképzelni sem tudja, hogy ezt az értesülést honnan vették, de akkor már megírja, hogy igazából mi történt, miközben tovább kritizálja a TV2 bulvárhíradóját. A Tények Plusz fenti adása egyébként a férjével kapcsolatosan egy másik riportot is tartalmazott, ebben a Sztárban sztár leszek! című műsor kapcsán volt szó Majkáról, mivel a tehetségkutatónak ő az egyik zsűritagja.

„Bár ezt pont nem akartam megosztani, de kénytelen vagyok. Vasárnap Olika rollerezett az esküvő helyszínén, de amilyen kis ügyes, elesett és felszakadt a szája, és Petivel első dolgunk volt bepattanni a kocsiba és a szekszárdi sürgősségire rohanni, ahol természetesen szakszerűen el is látták a sebét. Peti vezetett, én pedig hátul ültem a riadtan ordító, vérző szájú gyerekemmel. Ha már tények, akkor ez az. Biztos van értékelhető cikk is, de ezzel nagyon mellé lőttek. Dühöt érzek és csalódottságot, de több szót nem érdemel sem a műsor, sem az ehhez a cikkhez nevét adó szerkesztő sem”

– árulja el Majoros Hajnalka az okot, hogy miért tűnt úgy, mintha a vőlegény és a menyasszony külön távozott volna az augusztusi lakodalom helyszínéről. Íme a poszt, amelyből a fenti két idézet származik.

(Kiemelt kép: Majoros Hajnalka Instagramja)