Azt beszélik: Kulcsár Edina és Berki Krisztián titokban egy pár voltak

Berki Krisztián nyilatkozott is arról, mi volt közte és Kulcsár Edina között.

2022. február 2., 07:46

Szerző:

A Hot! magazin friss számának címlapján Berki Krisztián és Kulcsár Edina szerepelnek, mivel a lap annak próbált utánajárni, hogy volt-e valami a két médiaszemélyiség között 2017-ben. Berki Krisztián és Hódi Pamela ekkor éppen frissen szakítottak, illetve Kulcsár Edina és későbbi férje, Szabó András Csuti között is mosolyszünet volt.

Bizonyos pletykák szerint Berki Krisztián összejött Kulcsár Edinával ebben az időszakban. Ekkor több közös kép is készült róluk, a fenti például a Fitbalance Awards nevű díjkiosztón, de ebben az évben volt az is, hogy mindkét médiaszemélyiség szerepelt az Ázsia Expressz című reality első évadában: Berki Krisztián megnyerte a versenyt Ambrus Attilával párban, míg Kulcsár Edina és későbbi férje, Szabó András Csuti lettek a másodikak.

És ebben az évben történt az is Berki Krisztián friss nyilatkozata szerint, hogy...

„abban az évben Barcelonában, a FIBO fitneszeseményen Edinával mindketten jelen voltunk egy kisebb csapat tagjaként. Akkor közelebb kerültünk egymáshoz, beszélgettünk sokat, elmondta, hogy énekes szeretne lenni, de a párja valamiért nem figyelt rá ebben a tekintetben. Edina által lett ismert ember Csuti, a férje segíthette volna, hogy énekesnő váljon belőle. Egy kapcsolat sikere csak azon múlik, hogy mennyire kedves az ember a párjához, mennyire figyel a másikra. Sajnálom, hogy ők ketten szétmentek, de sok sikert kívánok a zenei karrierhez!”

Berki Krisztián nem pontosítja, hogy a közelebb kerülés alatt mit kell érteni, végül se nem erősíti meg, se nem cáfolja a pletykát. Annyit mond mindössze, hogy

„a múltam okkal nincs benne a jövőmben.”

Nagyjából ugyanezt Berki Krisztián szerda reggel a Mokka című műsorban is elmondta a TV2-n, ahol a Hot! magazin főszerkesztőjével együtt szerepelt. Berki azt azonban itt egyértelművé teszi, hogy nem voltak közöttük gyengéd szálak Kulcsár Edinával, és bár közelebb kerültek egymáshoz, nem voltak egy pár a volt szépségkirálynővel.

Pletykák, reakciók

Jennifer Anistonnal hozták hírbe, David Schwimmer reagált a pletykákra

Sokan azt hiszik, Nádai Anikó otthonba adta kisfiát – a műsorvezetőnő reagált a híresztelésre

Most akkor mégis...? Tóth Andi posztolta, hogy Andrei Mangra mellkasán alszik el

(Kiemelt kép: dfp.hu)