Jennifer Anistonnal hozták hírbe, David Schwimmer reagált a pletykákra

Már a Jóbarátok forgatása alatt is tetszettek egymásnak.

2021. augusztus 11., 15:00

Szerző:

Jennifer Aniston és David Schwimmer a Jóbarátok két főszerepét alakította. A sorozatbeli Rachel és Ross a sorozat sztorija szerint is hol összejöttek, hol szakítottak, és a két színész az életben is táplált érzelmeket egymás iránt. Amint a Huffington Post is megírta az idei Jóbarátok-reunion kapcsán, Schwimmer a következőt nyilatkozta arról, milyen kapcsolatban voltak Anistonnal abban az időben, amikor együtt dolgoztak a sorozatban:

„az első évadban nagyon belezúgtam Jenbe. És azt hiszem, bizonyos pontokon mindketten nagyon odavoltunk a másikért, de kicsit olyan volt a helyzet, mint amikor hajóvonták találkozása tilos, mert valamelyikünk mindig kapcsolatban volt, és nem akartuk átlépni a határt.”

Ezek után nem csoda, hogy a héten előkerültek a pletykák, hogy Schwimmer és Aniston esetleg tényleg összejöhettek végre az életben is, megírta ezt többek között a The Mirror című lap.

A hír azonban sajnos nem igaz a Huffington Post még újabb, szerdai cikke szerint, amely azt tartalmazza, hogy David Schwimmer sajtósa közvetítette a lapnak a színész reakcióját, ami pusztán annyi, hogy a pletykák nem igazak, Schwimmer továbbra sincs kapcsolatban Anistonnal. A színésznő sajtósát is megkeresték, de tőle nem volt reakció, őt legutóbb az oltásellenesség témájában hallhattuk nyilatkozni.

(Kiemelt kép: Warner / Collection ChristopheL via AFP)