Jennifer Aniston nem áll már szóba oltásellenes ismerőseivel

Elmondta, mit gondol azokról, akik nem oltatják be magukat.

2021. augusztus 4., 15:13

Szerző:

Az InStyle című lap szeptemberi számának borítóján szerepel majd Jennifer Aniston, és az ehhez készült interjúból már közöl néhány részletet a People. Az 52 éves színésznő korábban az Instagramon is több posztban hangot adott annak, milyen fontosnak tartja a covid-19 elleni védekezést: a fent kiemelt, 2020 májusában posztolt képhez tartozó feliratban is a vírust küldi melegebb éghajlatra. Azóta jóval több, mint egy év telt már el, megérkeztek az oltások, de a vírus maradt. Ennek kapcsán a Jóbarátok sztárja a következőket mondta.

„Még mindig van egy csomó ember, akik oltásellenesek vagy csak nem hallgatnak a tényekre. Ez azért nagy kár. Elvesztettem egy pár embert, akikkel korábban heti rendszerességgel találkoztam, mert nem voltak hajlandóak elmondani [hogy be vannak-e oltva], ami elég szerencsétlen helyzet. Úgy érzem, az embernek morális és szakmai kötelessége ezt a tájékoztatást megadni, mert nem vagyunk mind bezárkózva és nem mindenkit tesztelnek naponta. Nem egyszerű ez, mert mindenkinek joga van a saját véleményéhez – de egy csomó véleményről az az érzése támad az embernek, hogy azok semmi máson nem alapulnak, csak félelmen vagy propagandán”

– mondja Jennifer Aniston, aki azért néha kevésbé súlyos témákkal is foglalkozik: a héten egyszer már megmutatta magát smink nélkül.