Berki Krisztián édesanyját egy sírgyalázó akasztotta ki: Ha tudnám, hogy ki, biztos agyonverném

Berki Krisztián édesanyja azt mondja, nem tudja elviselni az ilyen gonosz embereket.

2024. szeptember 25., 09:27

Szerző:

Valaki úgy gondolta, megereszt egy jó poént: odatett egy vasalót Berki Krisztián sírjára. A tett persze utalás a 2022-ben elhunyt médiaszemélyiség egyik legnagyobb botrányára, amikor az Édes élet című műsorban a férfi herevasalásra ment – persze azóta már tudjuk, hogy mint annyi minden, amit Berki Krisztián annak idején állított, ez sem volt igaz. Mindenesetre a sírgyalázással sikerült kihozni a sodrából a gyászoló édesanyát, Mayer Júliát, aki a TV2-nek nyilatkozott az esetről, a Tények plusz című programnak.

Berki Krisztián sírjával viccelődött valaki

Berki Krisztián édesanyja rengeteg alkalommal nyilatkozott már a fia halála óta eltelt bő két év során, és mindig azt mondja: nincs jól. Így van ez most is, és Mayer Júlia rossz lelkiállapotát csak súlyosbítja az ízléstelen tréfa miatt érzett dühe.

„Szégyelljék magukat, akárki volt. De ha tudnám, hogy ki, biztos, hogy agyonverném. Biztos, hogy számon kérném, hogy lehet valaki egy ilyen rohadék. Milyen ember ez?! Normális ember ilyet nem csinál!”

– mondja Berki Krisztián édesanyja az alább megtekinthető interjúban, amiben a kérdéses vasaló is látható.

„Rendesen felhúztam magam rajta, hogy lehetnek ilyen gyalázatos emberek. Egy halottat így megalázni! Azért csinálták ugye, hogy volt ez a műsor, ami nem is volt igaz, a herevasalás az Édes élet[ben]”

– teszi hozzá Mayer Júlia, hogy pontosan tudja, minek szól a nem túl kifinomult utalás. Az édesanya a következő szavakkal dühöng az interjúban:

„Majd a sorsa utoléri. Az ilyen gonosz embereket nem bírom elviselni. Ez szemétség! Ez az alja! Egy féreg lehetett. Még ráadásul szerintem jót is röhögött magában: «Nesze, te, herevasalós!»”

Berki Krisztián édesanyja továbbra sincs jól

Bár két év telt el a kissé továbbra is titokzatos tragédia óta, Berki Krisztián édesanyja továbbra sem tudja feldolgozni a történteket.

„Nem vagyok jól, mert van, mikor egész nap eszemben van, hogy miért kellett elmennie – itt ez a két kislány. Még most sem tudom felfogni, hogy miért kellett ennek megtörténnie. Olyan nap nincs is, hogy ne jutna eszembe többször is”

– mondja Mayer Júlia az alábbi interjúban. Kiemeli azt is, hogy aki azt a vasalót odatette, nyilván nem gondolt arra, hogy az elhunytnak vannak szülei és gyermekei, és nekik milyen rosszul eshet, hogy a sírból így viccet csináltak. Kattintson a play gombra a teljes interjúért!

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)