Ambrus Attila beszólt Berki Krisztián édesanyjának is: Ha Krisztián rendesen lett volna nevelve...

Ambrus Attila korábban Berki Krisztián életéről mondta el meglehetősen lesújtó véleményét, és amikor a médiaszemélyiség édesanyja ezen kiborult, a Viszkis neki is válaszolt pár keresetlen szóval.

2024. június 6., 07:58

Szerző:

Ambrus Attila egy múlt hétvégi nagyinterjúban megdöbbentő véleményt formált Berki Krisztián médiaszemélyiségről, akivel annak idején együtt szerepeltek az Ázsia Expressz című reality első, 2017-es évadában: többek között azt állította róla, hogy mindig mindenkit átvert, becsapott, megkárosított. Erre az édesanya reagált most, de Ambrus Attila nem hagyta annyiban az asszony szavait.

Berki Krisztián édesanyját nem érdekli az igazság

Alább idézzük, hogy pontosan miken akadt ki Berki Krisztián édesanyja, de az ügy legfrissebb fejleménye, hogy Mayer Júlia asszony a Bors című lapban adott hangot felháborodásának és fájdalmának. Az egykori Fradi-vezér már több, mint két éve elhunyt, és az édesanyja szerint már nincs értelme felhánytorgatni a múltat.

„Nem találom a szavakat! Hát miért kell ezt csinálni a fiammal?”

– fakad ki az édesanyja a lapban, és természetesen érthető, hogy fáj a számára a fia által okozott bajokkal-károkkal szembesülni. Mayer Júlia asszony azt szeretné, hogy az emberek békén hagyják a fiát, azaz bármennyire is hajszolta a hírnevet Berki Krisztián egész élete során, most, hogy meghalt, inkább ne beszéljen már róla senki. Ennek ellenére persze a két gyermekének két édesanyja is beszélt tavaly Berki Krisztiánról Hajdú Péter műsorában és mind Tóth-Hódi Pamela, mind Berki Mazsi meglehetősen negatív dolgokat árult el egykori szerelmükről.

Ambrus Attila visszaszól Berki Krisztián édesanyjának

A Viszkis már az eredeti interjúban is említi, hogy őt akár be is perelhetik, de vállalja a véleményét, és most sem hagyja annyiban a dolgot. Sőt, vissza is szól Berki Krisztián édesanyjának. Azt mondja, megérti, hogy fáj ezeket a dolgokat hallani egy szülőnek, de attól még ez az igazság. Ráadásul:

„Az édesanyjával kapcsolatban pedig az a meglátásom – minden tisztelettel a hangomban –, hogy ha Krisztián rendesen lett volna nevelve, nem lesz belőle fehérgalléros bűnöző. Nem csap be másokat, nem húzza le a pénzt mindenkiről...”

Ambrus Attila friss nyilatkozatát a Blikk is idézi.

A Viszkis eredeti nyilatkozata Berki Krisztiánról

Alább tudja megtekinteni az interjút, amiből az egész ügy kipattant. Ebben a riporter firtatja Ambrus Attila véleményét Berki Krisztiánról, aki, ha már kérdezték, elmondja, amit gondol. És hát a következőket gondolja:

„Én egy dolgot tudok, hogy sajnos Krisztián senkivel szemben nem volt korrekt. Nem tudok mást. Én nem tudok olyan embert Magyarországon, akit ne vert volna át.”

Ambrus Attila azt mondja, hogy Berki Krisztián őt is több millióval károsította meg, és hogy nem sokkal a halála előtt többedszerre vesztek össze, majdnem össze is verekedtek.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)