Kígyók üldözték a hallucinációjában Béres Anettet: hatalmas fájdalmai vannak

Egyre több dologra derül fény Béres Anett balesetével kapcsolatban. 

2022. július 14., 14:21

Szerző:

Amióta magához tért Béres Anett, egyre több információ lát napvilágot arról a szörnyű éjszakáról, amikor a teaszeánszot követően öntudatlan állapotban, meztelenül, törött csontokkal találtak rá egy Baranya megyei településen. Most kiderült, hogy a VV sztárt kígyók üldözték a hallucinációjában. 

A Velvet információi szerint Béres Anett sosem élt tudatmódosító szerekkel így ebből kifolyólag a hatásokra egyáltalán nem volt felkészülve. Most kiderült, hogy a sérülései nagy részeit azért szerezhette, mert a hallucinációjában kígyók üldözték és úgy érezte, hogy menekülnie kell. 

„Hallucinációjában kígyók üldözték, előlük menekült. Menekülés közben végül leugrott egy magaslati pontról, ekkor szerezte sérülései nagy részét”

- mondta egy névtelen informátor a lapnak.

A sztár a zuhanás után még eltudott menni addig a szőlőültetvényig, ahol végül egy idős férfi megtalálta. Ezek alapján az információk szerint még legalább 2 kilométert tett meg Béres Anett azután, hogy összetörte magát. A barátok természetesen próbálják támogatni a hírességet: 

„A barátai folyamatosan azon gondolkodnak, hogyan tudnának neki segíteni, mit tehetnének érte. A nemi erőszakot bizonyító vizsgálatba még mindig nem egyezett bele, hatalmas fájdalmai vannak”

- mondta az ismerős a Velvetnek.

A legfrissebb hírek Béres Anettel kapcsolatban

Teaszeánsz-ügy: Béres Anett elutasította a nemi erőszakot kizáró vizsgálatot

A volt villalakók is reagáltak arra, ami Béres Anettel történt a teaszeánszon

Megszólalt a teaszeánsz után megsérült VV Anett volt barátja

(Kiemelt kép: RTL Klub)