Teaszeánsz-ügy: Béres Anett elutasította a nemi erőszakot kizáró vizsgálatot

Béres Anett miután magához tért összeveszett a párjával. 

2022. július 14., 13:08

Szerző:

Korábban beszámoltunk róla, hogy Béres Anettre öntudatlan állapotban, meztelenül, életveszélyes sérülésekkel találtak rá miután részt vett egy teaszeánszon egy Baranya megyei településen. Az egykori VV sztáron életmentő műtétet kellett végrehajtani. Az eseményen ott volt Sáfrány Emese is. Az RTL Klub információi szerint VV Anett barátja azonnal Pécsre sietett amikor megtudta, hogy mi történt, de állítólag össze is vesztek a kórházban. 

Az RTL Klubnak egy névtelen informátor elmesélte, hogy Béres Anett és Sáfrány Emese még egy lánybúcsún barátkoztak össze, amelyet Ibizán tartott egy közös barátnőjük. A két híresség akkor a bulizás helyett inkább a nyugalmat választotta, így ők voltak az elsők, akik visszamentek a hotelbe pihenni. 

Az informátor azt is elárulta, hogy VV Anett és a párja, Attila, akivel se veled se nélküled kapcsolatban vannak csúnyán összevesztek a kórházban. A vita tárgya az volt, hogy állítólag a férfi szeretett volna egy nemi erőszakot kizáró vizsgálatot végeztetni, de a Való Világ egykori sztárja ebbe nem ment bele. A férfi egyébként úgy gondolja, hogy a párja csak meg akart tisztulni a szeánszon. 

Még több hír az üggyel kapcsolatban

A volt villalakók is reagáltak arra, ami Béres Anettel történt a teaszeánszon

Érdekes fejlemény: nincs gyanúsított a drogos szeánsz ügyben, ami szörnyű fordulatot vett

Sáfrány Emese megszólalt a siklósi szeánszról

(Kiemelt kép: RTL Klub)