Bereczki Zoltán titokban megnősült

Bata Éva és Bereczki Zoltán hivatalosan is férj és feleség!

2021. november 26., 06:47

Szerző:

Bereczki Zoltán ritkán beszél magánéletéről, Bata Évával való kapcsolatáról és nemrég született kislányukról pedig még kevesebbet! Azonban most a Blikknek és Szabó Győzőnek elárulta, hogy titokban már összeházasodtak.

Bereczki Zoltán és Bata Éva már jó ideje egy párt alkotnak, ám közös fotót még nem osztottak meg magukról, a rajongók nem is nagyon láthatták még őket együtt. Ez tudatos döntés volt a színészpár részéről, ahogyan az is, hogy nemrég született kislányukat, Flórát sem mutatják meg a nagyvilágnak. A Dancing with the Star ítésze többször beszélt már arról, hogy mivel előző kapcsolatainak nem tett jót a nyilvánosság, így most teljesen másképp szeretne csinálni mindent. Ez lehet az oka annak is, hogy senki nem tudott az esküvőről!

„Most azt hiszed, hogy ez olyan nagy titok, de én mindenhol azt mondom, a feleségem, ám soha senkinek nem esett le”

– magyarázta Bereczki Zoltán a Blikk+ Győzőben. Majd hozzátette, mivel ő már volt házas, a hivatalos fomra inkább Bata Évának volt fontos.

„Tudom, hogy neki mennyire fontos volt, s mivel nagyon tiszteletben tartjuk egymás igényeit, ezért nekem ez egyáltalán nem volt kérdés.”

A színész azt is elmesélte, hogy jöttek össze anno feleségével, amiről eddig szintén nem igazán beszélt még:

„Egy olvasópróbán leültünk egymással szemben, de megmondom őszintén, hogy meg se kellett szólalnia. Bejött, bemutatkoztunk, és ahogy kezet fogtunk, a gerincemen végigment egy soha nem érzett bizsergés. Aztán elkezdtük az olvasópróbát, majd egy rossz poén jutott eszembe valamelyik párbeszéd kapcsán. De úgy voltam vele, a kis zenés múltammal végre van egy prózai csapat, ezért lenyeltem. Ő pedig bemondta ugyanazt. Ez már kettő null volt. A harmadik pedig az volt, amikor a próbák előtti fotózáson azt vettem észre, hogy nem csak én keresem őt. Ez egy pénteki délelőttön volt, és már nem tudom, ki kezdte az egymásra írást, de vasárnap este tízkor azt mondtam, nekem holnap reggel fel kell kelnem, így most abba kell hagynunk. Vasárnap este döbbentem rá, hogy én három napja vinnyogva-röhögve, mélyre menve mindenről tudok vele beszélni, mintha itt lenne velem. Aztán azt mondtam neki, én holnap délután ráérek, menjünk el kajálni, mert kíváncsi voltam, ez a rezgés élőben is műkö­dik-e. És működött.”

A teljes beszélgetést itt tudja megnézni.

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagram-oldala)