Bereczki Zoltán teljesen új szerepben tér vissza a képernyőre

Biztos benne, hogy nem lesz egyszerű dolga.

2021. szeptember 1., 13:22

Szerző:

Bereczki Zoltán a Sztárban sztár! után ismét zsűri szerepben tér vissza a TV2 képernyőjére. A friss apuka ezúttal a Dancing with the Stars-ban ül az ítészek közé, de nem ez lesz az egyetlen változás a műsorban.

Szeptember 25-én indul a TV2 táncos showműsorának második évada, amelyet ezúttal is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezet majd, ám a zsűriben változás történt. Schiffer Miklóst Bereczki Zoltán váltja, aki nagy tapasztalattal rendelkezik mind a versenyzés, mind pedig a zsűrizést terén.

„Az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen nagyon sok szempontot figyelembevéve kell értékelnünk egy korántsem egyszerű műfajban. A versenyzők mind a nagyközönség előtt élő emberek, így azt gondolom, valamilyen formában érteniük kell a történetmeséléshez, meg kell tudniuk szólítani a közönségüket. Az a kérdés, kinek sikerül majd érzelmet kifacsarni és megértetnie magát a táncon, egy-egy produkción keresztül. Ez pedig nem egyszerű, hiszen megvannak mindenkinek a maga adottságai és ezáltal akár korlátai, de éppen ezért én a szándékot, a szorgalmat, az alázatos munkát is figyelni és értékelni fogom”

– árulta el az énekes-színész a Blikknek, akinek ez lesz az első, hogy olyanokat értékel majd, akik nem a saját terepükön próbálják bizonyítani a rátermettségüket.

A zsűri többi tagja nem változik, így Bereczki Zoltán mellett továbbra is Ördög Nóra, Molnár Andrea és Kováts Gergely Csanád pontozza a táncospárokat.

A tavalyi győztes, Gelencsér Tímea ezúttal új szerepben tér vissza a műsorban, ő lesz ugyanis a produkció interaktív, online háttérműsorának háziasszonya, aki szombatonként már a show előtt is élőben jelentkezik, hogy bemutassa az adások izgalmas előkészületeit a nézőknek.

A műsorhoz új főcímdal is született, Táncolj még! címen, amit Wolf Kati és Vastag Csaba énekelt fel.

(Kiemelt kép: dfp.hu)