Brutálisan eladósodott Ördög Nóra a kisbolt miatt

Óriási hitelt vettek fel.

2021. július 30., 08:30

Szerző:

Ördög Nóra és Nánási Pál balatoni kisboltja tavaly óriási port kavart. Hatalmas volt az érdeklődés az üzletük iránt, tömegek látogattak el Balatonakarattyára miattuk, aminek a helyiek viszont egyáltalán nem örültek – a tömeg folyamatos fennakadásokat okozott a nyaralóövezetben. Épp ezért idén Nánásiék egy nagyobb, tágasabb helyre költöztek, és nemrégiben megnyitották új kisboltjukat.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy rengeteg időt, energiát és nem utolsósorban pénzt öltek az új üzletbe, azonban csak most árulták el, pontosan mekkora összegről van szó. A Forbes magazin legújabb számában mesélt a sztárpár arról, hogy 31 millió forintnyi számlahitelt vettek fel az átalakításokhoz. Ez már önmagában nem kevés, de emellé az összes megtakarításukat is a projektre áldozták, ami nagyjából 30-40 millió forintot jelent. Emellett szponzorált együttműködésekből is igyekeznek finanszírozni a működésüket.

Ördög Nóra és Nánási Pál eszerint tényleg mindenét az új kisboltjuk fejlesztésébe öltek, és elárulták, bár szépen termelnek üzleteik, még idő, mire egyenesbe jönnek. A nehézségek ellenére élvezik, amit csinálnak, és szívesen állnak be ők maguk is a pultba.

„Az nem munka, hogy szép ruhában beszélsz a tévében, és mórikálod magad, ahogy az sem, hogy a Nánási Pál meztelen nőket fotóz. De ha felépítesz valamit, és beállsz a kasszába, az emberek két ismert embert látnak dolgozni, sokkal jobban tudnak azonosulni”

– mesélte Ördög Nóra. 

A Forbes cikkéből az is kiderült, hogy a sztárpár cége, a Voiceforce Kft. a tavalyi évben 212 millió forintos bevételt termelt, aminek fele elmondásuk szerint az előadói tevékenységeikből jött össze, másik fele pedig a kisboltjukból.

(Kiemelt kép: Nánásiék Instagram-oldala)