Bereczki Zoltán és a felesége először vállaltak közös címlapot – fotó

Bereczki Zoltán és Bata Éva most először és talán egyben utoljára tesznek ilyet, és nem ez a nap egyetlen történelmi, páros címlapja.

2023. szeptember 5., 11:29

Szerző:

Bereczki Zoltán és Bata Éva közös címlapot vállalt. A két színész 2019-ben jött össze, 2021-ben született meg a kislányuk, ebben az évben meg is tartották az esküvőjüket, de ettől még nem szoktak közösen szerepelni: Bata Éva nem rendszeres szereplő például Bereczki Zoltán Instagramján.

A Nők Lapja Évszakok című kiadvány friss számának címlapján azonban most mégis együtt látható a sztárpár. Bereczki Zoltán a következőket írja erről:

„első (talán vissza nem térő) alkalom, hogy Vicával közösen jelenünk meg ilyen formában. Kicsit féltünk is tőle, de szerintem (szerintünk) nagyon izgalmas olvasnivaló lett szuper fotókkal!”

Alább lehet megnézni a közös képet.

És ha már a friss címlapoknál tartunk, az ELLE magazin szintén olyan, páros képet tett a legújabb szám borítójára, amilyet még sosem. A történelmi címlapfotón Hlatky-Schlichter Hubert (a Michelin-csillagos Babel étterem tulajdonosa) és dr. Szegedi László láthatók a kislányukkal – a részletekről ide kattintva lehet részletesebben olvasni.

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagramja)