Nem fogja elhinni, Rékasi Károly mivel keres pénzt a színészet mellett!

Rékasi Károly már évek óta végzi ezt a munkát, de most különösen rákapcsolt.

2022. augusztus 9., 10:32

Szerző:

Rékasi Károly a Reggeli című műsor vendége volt az RTL Klubon, ahol egyrészt arról beszélt, hogy motorcsónak-jogosítványt szerzett. A tanfolyamra felesége, Pikali Gerda íratta be, aki azt mondja, nem engedi férjének, hogy balesete után újra motorra üljön – a motorcsónak azonban ezek szerint belefér, sőt, a helikoptervezetés is.

A Barátok közt főgonoszaként országosan ismertté vált színész ezen kívül jelenlegi munkáiról is beszél. Egyrészt egy Petőfi-emlékműsort készít (mármint a XIX. századi költőről, nem a rádióállomásról).

Másrészt folytatja néhány évvel ezelőtt megkezdett hivatását: esküvőkön vőfélykedik. Erről a következőképpen mesél az alább megtekinthető interjúban:

„jónéhány éve foglalkozom azzal, hogy szolgálom az ifjú párokat. Igen, mert én ezt szolgálatnak tekintem. Szolgálni egyenes derékkal is lehet és emelt fővel. Ez másféle alázatosságot jelent. [] Most először mertem belevágni egy olyanba, hogy két egymást követő estén két különböző helyen voltam vőfély. Az egyik Szlovákiában volt, a másik Lipóton.”

Rékasi Károly arról is beszél, hogy számára mennyire jó érzés részt venni a lakodalmakon, hallani, ahogy az ifjú párok kimondják az igent, szeret az emberekkel lenni, szereti kalauzolni-irányítani a násznépet. Múlt heti második lakodalmán 250 fő vett ugyanis részt. Íme a teljes interjú.

Olvasson még többet Rékasi Károlyról!

Rékasi Károly ki akart lépni az életéből: Kinéztem a helyszínt

Rékasi Károly elárulta, miért rúgták ki a Barátok köztből

Még egy titkos esküvő: Rékasi Károly és Pikali Gerda is összeházasodott!

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)