Babicsek Bernát édesanyja szívszorító vallomást tett egy évvel a tragédia után

Babicsek Bernát édesanyja megtörten nyilatkozott. 

2023. január 4., 10:39

Szerző:

Babicsek Bernát édesanyja, Babicsek Márta a könnyeivel küszködve nyilatkozott a fia haláláról. Egy év telt el a színész halála óta, de a család fájdalma azóta sem enyhült, valamint a nyomozás sem zárult le, így ez sem hozhat nekik megnyugvást. 

Babicsek Márta elmondta, hogy abban bíznak, a nyomozás lezárása majd nekik is segít abban, hogy a gyermekük halálát feldolgozzák. A színész túl fáradt volt, ezért nem ment el bulizni, az asztalnál elaludt és megtörtént a tragédia. A gyászoló édesanya elárulta, hogy kizártnak tartja azt, hogy a fia részeg volt, ugyanis hosszú ideje nem fogyasztott alkoholt. Babicsek Márta úgy gondolja, hogy a riasztásra kiérkező személy megmenthette volna a fia életét. 

„Tudjuk, hogy nem kapjuk vissza, de ez egy fizetett szolgáltatás volt, s az lett volna az illető kötelessége, a munkája, hogy ha baj van, segítsen. Még beletörődtünk volna abba is, hogy nincs felelős, de mikor megláttuk a felvételt, hallottuk, hogy a járőr mondja – többször is –, hogy bent horkol, és nem akarja felébreszteni, egész egyszerűen felelőtlenül járt el, arra gondoltunk, hogy ezt nem lehet hagyni!”

- nyilatkozta Babicsek Márta az RTL Fókusznak.

Babicsek Bernát édesanyja hozzátette, hogy a másik gyermekük ad nekik erőt: 

„Biztosan vagyunk benne a férjemmel, hogy ha nem lenne itt a másik fiunk, mi már nem élnénk”

- mondta a megtört édesanya.

(Kiemelt kép: DFP - Kunos Attila)