3 karton ásványvizet vett, celebtől kapott érte beszólást: Ciki, felelőtlen

Országosan ismert médiaszemélyiség figyelmeztetett egy nőt egy közértben, hogy ne vegyen annyi ásványvizet. A sztori aztán bekerült a közösségi médiába.

2023. május 26., 12:15

Szerző:

A palackos ásványvíz, illetve szóda fogyasztása ellen kampányol legutóbbi posztjával Spitzer Gyöngyi, vagy ahogy sokan ismerik, Soma Magagésa. A hazai tehetségkutatók történelmének első női zsűritagja azonban nemcsak az interneten szól be mindenkinek, aki nagy tételben vásárolja a palackos vizet, történetének a lényege éppen az, hogy élőben is figyelmeztetett egy hölgyet, hogy minek vesz ennyi szódát.

Az alábbi posztban a Mamagésa a következőket írja:

„ma az előttem vásárló idősebb nőnek 3 karton szóda volt a bevásárlókocsijában. Nem bírtam megállni, kedvesen megszólítottam, és ennyit mondtam: »látom, Ön is nagyon szereti a szódát!« Én magam is így vagyok ezzel, szeretem citrommal, vagy fröccsbe, szörpbe, de sokkal olcsóbban kijövök hosszú távon azzal, hogy vettem egy szódacsináló gépet. És így nem gyártok műanyagot sem a Földnek, amiről már köztudott, hogy iszonyú mennyiséget szemetelünk belőle. Az idős hölgy megköszönte, mondta, hogy ez milyen jó ötlet, ez volt az utolsó alkalom, igazam van.
Azt már mondani sem akartam (különben is csak bubis vizek voltak nála), hogy ugyanez a helyzet a mentes vizekkel is. CIKI (kartonszámra) venni az ásványvizet! CIKI. Aki nem akarja meginni a csapvizet, és nem áll módjában forrásvízért eljárni, az vegyen víztisztító berendezést! Könyörgöm: ne gyártassunk, ne pazaroljunk több műanyagot! Nem csak ciki, felelőtlen. Köszönöm.”

Itt található a poszt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Funtap)