Ambrus Attila sötét titkot árult el Csala Zsuzsa színésznőről

Ambrus Attila, a Viszkis kemény szavakkal bírálta a politikusokat, és megdöbbentő dolgot árult el Csala Zsuzsáról és megint beszélt Berki Krisztiánról is.

2024. június 13., 08:27

Szerző:

Új könyve megjelenése apropóján Ambrus Attila új interjút adott, amiben reagál arra a botrányra is, ami az előző kapcsán kirobbant. Az 56 éves médiaszemélyiség ezúttal a Kiskegyed vendége volt, és teljes, egyórás beszélgetést az oldal alján lehet megnézni-meghallgatni – alább néhány érdekes részlet kiemelésével próbálunk kedvet csinálni a videóhoz.

Ambrus Attila, Berki Krisztián, Csala Zsuzsa

Ambrus Attila az előző interjúban kerek perec elmondta, hogy bármilyen jóban is volt Berki Krisztiánnal, a két éve elhunyt médiaszemélyiséggel kapcsolatban az az igazság, hogy soha nem volt fair senkivel szemben sem. Később ezzel kapcsolatban nyilatkozott Berki Krisztián édesanyja, hogy miért nem hagyják a fiát békében nyugodni, amivel kapcsolatban Ambrus Attila most a következőket mondja:

„Bent voltam egy műsorban, és ott Berki Krisztiánról kérdeztek valamit, és én ott elmondtam őszintén [a véleményemet]. És ennek az lett a vége, hogy az anyukája megharagudott, és az lett a szomorú történet, hogy én vagyok a szar ember, merthogy elmondtam, hogy sajnos a Krisztián nem volt fair. Nem csak velem, senkivel. És ilyenkor meg az a probléma, hogy ahelyett, hogy egy szülő tükörbe nézne, mindig visszamutogat. Én is ezt csináltam nagyon sokáig, de a legfontosabb dolog az, hogy nem biztos, hogy valamit a mama jól csinált, amellett, hogy minden tiszteletem, mert az a helyzet, hogy a gyerek mintakövető. És ha ott problémák vannak, akkor a gyerek ezt a mintát viszi tovább. Nálam is voltak a családban problémák, és én is továbbvittem. És most nagyon félek attól, hogy a gyerekeim ne azt a mintát vigyék tovább, amit én korábban képviseltem.”

Egy másik elhunyt hírességet is említ az interjúban Ambrus Attila: a 2014-ben meghalt Csala Zsuzsát. Az egykori Viszkis bevallja, hogy szerencsejáték-függő volt, és a kaszinókban ismerkedett meg a legendás komikával:

„Őt korábban úgy ismertem, hogy együtt kaszinóztunk. Csala Zsuzsáról kevesen tudják, hogy ő is szenvedélybeteg volt. Nagyon sok pénzt elpattintott, mint ahogy én is.”

Ambrus Attila és a politika

Ambrus Attila azt mondja, hogy ő ugyan nem szociológus, de lát egy hatalmas problémát a mai Magyarországon. Kemény szavakkal hánytorgatja fel, hogy a kisemberek apró-cseprő ügyekbe is belebuknak, miközben a nagyhatalmú emberek bármit megcsinálhatnak. A következőképpen fogalmaz:

„Magyarországon kettős mérce van. Amikor elviszel két tyúkot vagy öt kiló krumplit, lecsuknak – azt se szabad. Ha elviszel X milliárdot, Prima Primissima-díjat kapsz, Kossuth-díjat kapsz, az Isten tudja, mit kapsz. Milliárdokat ki lehet tolni az országból, semmi gond, belefér. És a kisember nem hülye. Látja pont ezt a kettősséget, látja a képmutatást, látja azt, hogy nem kerek a sztori. Kiállnak ott különböző emberek, elmondják, hogy merre hány óra, és kilopják a szemünket. Ez a baj. [...] Amikor eltűnnek milliárdok, akkor hol van itt a felelősségre vonás? Ez a baj. [...] Az elmúlt 30 valahány évben hány államtitkárt, hány minisztert csuktak le? Nyilván költői kérdés, és tartok attól, hogy nem is fognak lecsukni [egyet se], pontosan azért, mert kettős mérce van. Lehet, hogy ezt kivágjátok, baromira nem érdekel, de egy dolgot tudni kell, hogy itt tart a rendszer.”

Itt találja a teljes videót, amiben Ambrus Attila arról is beszél, hogy még nem tudja, hogyan fogja egyszer elmondani a gyermekeinek, hogy annak idején miért ült börtönben. De azt hozzáteszi, hogy a kislánya örökölhette a csibészes vénát, mert most olyan ügyesen lopta ki apja zsebéből a pénztárcát, hogy az egykori Viszkis ezt észre sem vette.

(Kiemelt kép: YouTube/Kiskegyed videó)