Ambrus Attila szereplése mégsem került adásba, dühös kirohanást posztolt

Úgy volt, hogy Ambrus Attila, azaz a Viszkis benne lesz a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban, de direkt másik epizódot sugárzott a TV2.

2023. január 13., 08:58

Szerző:

Ambrus Attila szerepelt tegnap a Szerencsekerék nevű vetélkedőben a TV2-n, íme egy adásrészlet.

Ezek után következett a csatornánál a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című show, amiben Ambrus Attila a héten korábban szintén szerepelt a kislányával.

Csütörtök este újra Ambrus Attila került volna sorra a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban is, de ehelyett egy másik részt adott le ugyanebből a show-ból a csatorna. Az egykori viszkis rabló erről így ír az Instagramon az alábbi posztban:

„nemrég kaptam a hírt,hogy műsorváltozás lesz ma este és nem adják le azt a műsort, ahol Annával szerepelek... mert állítólag két egymás után szereplő műsorban nem vehetek részt. Elnézést kérek mindenkitől, kivéve aTV2-től, ez engem is hidegzuhanyként ért és nem engem minősít.”

Elég egyértelműnek tűnik, hogy Ambrus Attila felkapta azon a vizet, hogy mégsem az ő része került adásba csütörtök este. Követői azért remélik, hogy hamarosan csak bemutatja majd a TV2 a tegnap elmaradt epizódot.

(Kiemelt kép: Ambrus Attila Instagramja)

12:20

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.