Ábel Anita már a férjeként mutatja be olasz szerelmét

Ábel Anita és Roberto Favaro 2022-ben jegyezték el egymást.

2024. szeptember 18., 16:40

Szerző:

Ábel Anita látható a Meglepetés magazin eheti számának címlapján, és hát szolgál is egy-két meglepetéssel: érdekes dolgokat árul el nemcsak a kapcsolatáról, hanem közelgő, ötvenedik születésnapjáról is.

Ábel Anita – vőlegény vagy férj?

Érdekesség, hogy bő évvel ezelőtt Ábel Anita szintén a Meglepetés címlapján jelentette be az eljegyzését, vőlegényével, Roberto Favaróval közös címlapfotóval.

A fenti, 2022-es számban szereplő, több, mint két évvel ezelőtti nyilatkozatából kiderül például, hogy a lánykérés nagy meglepetés volt a számára:

„Tényleg nem sejtettem semmit, csak mielőtt Robi felvágta volna a tortát, arra lettem figyelmes, hogy olaszul elkezdte mondani, hogy »van egy ember, aki négy éve kibír engem«, és akkor rám nézett, és tudtam, történik valami.”

Hamarosan jött is a gyűrű és mellé a nagy kérdés, amire Ábel Anita természetesen igent mondott. A színész-műsorvezetőnő leendő menyasszonyhoz méltóan áradozott ekkor jövendőbelije jó tulajdonságairól, többek között a következő vallomást tette Roberto Favaróról:

„Nagyon gyorsan gondolkodik, mindig előrébb jár fejben, és sokan nem értik, de én azonnal tudtam hozzá kapcsolódni. Nem ismerek még egy olyan okos embert, mint ő. Nagyon sok mindenhez ért, mindenről megvan a véleménye. Humoros, laza, rendkívül önálló.”

Az esküvőre azóta sem került sor, de az új lapszámból kiderül, hogy Ábel Anita így is férjeként hivatkozik már a szerelmére:

„Eljegyzésünk már volt, de nem prioritás számunkra, hogy esküvőnk legyen. Házassági okirat nélkül is összetartozunk. Úgy gondolok rá, mint a férjemre, és ő is úgy gondol rám, mint a feleségére. Nem is szeretem azt mondani, hogy Robi a párom, mert annál sokkal többet jelent. A férjemként mutatom be mindenkinek.”

Ábel Anita 50

Az interjúban szóba kerül, hogy a Palikék világa műsorvezetőnője kerek születésnaphoz közeledik: márciusban betölti az ötvenet. Ezzel kapcsolatban a következőket mondja:

„Nem gondolkozom azon, hol tart az életem, de szerintem most rendben vagyok. Ez csak egy szám, ha elriadok, ha nem, betöltöm jövő márciusban. Ha a koromon görcsölnék, felesleges energiát venne el tőlem. Én már nem akarok senkinek megfelelni, csak magamnak.”

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa)