Ábel Anita szívbemarkoló vallomása: Életemben nem volt ilyen nehéz lelkileg, mint most

Ábel Anita számára anyaként ez a mostani periódus a legnehezebb.

2024. augusztus 26., 07:59

Szerző:

Ábel Anita jelenleg 49 éves, a lánya, Luca a múlt héten lett 16 éves. A színésznő-műsorvezető a lányáról beszélt most a Palikék Világa by Manna című YouTube-csatornán nemrégiben indult videósorozatban.

Ábel Anita a lányáról és az elengedésről

Az alább megtekinthető beszélgetés három vendége Holdampf Linda, Puskás-Dallos Bogi, valamint Tornóczky Anita. Ábel Anita nekik mondja a következőket:

„Nekem 16 éves a lányom és életemben nem volt ilyen nehéz lelkileg, mint most ez az elengedés. Megmondom őszintén, hogy például erre sem készít fel senki. Nyilván, amikor egy gyerek kicsi, ellátod. Hiszen életben tartod, te vagy neki a legfontosabb, belőled merít. Ez sokáig, sokáig így van, aztán eljön az a pont, amikor önálló életet kezd. Az identitása elkezd kinyílni, és mondjuk már nincs akkora szüksége. Sőt, egy idő után már egyáltalán nincs. Aztán persze ez megváltozik, és visszajön, de kibekkelni ezt az időszakot, baromi nehéz. És én például nagyon, nagyon nehezen viselem ezt a fajta elengedést, hogy az én lányom elkezdett felnőni. Az én lányom elkezd menni. Már nincs rám úgy szüksége… Hogy óvjam meg, de közben nem szabad megóvnom sem? Hogy legyek úgy társ mellette, hogy ő kiélje a tinédzserkorát? Szokták mondani, hogy kis gyerek, kis gond, nagy gyerek, nagy gond. Ez sem mindig így van, én inkább magunkból kiindulva, nekünk nagy gond, hogy hogyan tudunk ehhez hozzáállni.”

Itt találja a teljes videót.

Ábel Anita a lánya és a férje

Ábel Anita ritkán beszél a magánéletéről, de azt tudni lehet, hogy a lánya édesapjától 2019-ben vált el, és azóta összejött Roberto Favaro olasz gasztrotanácsadóval. Korábban a Best magazinban árultak el néhány érdekességet az életükről, a férfi a következőket mesélte megismerkedésükről:

„Egy rendezvényen láttam meg. Régóta Magyarországon éltem, de nem volt tévém, fogalmam sem volt róla, hogy híres. Azt hittem, ott dolgozik. A szünetben kezdtünk el beszélgetni. Aztán küldtem neki egy-két üzenetet, de ennél több nem történt, mert miután kiderült, ki ő, azt mondták róla, férjnél van. Akit kérdeztem, nem tudta, hogy már nyolc hónapja elvált.”

Roberto Favaro itt maga is elmondta, amit a gyermekvállalásról gondol. Neki saját gyermeke nincs, de nagyon jó kapcsolatot ápol Ábel Anita lányával:

„Egy gyerek óriási felelősség. Ha eddig jött volna, annak is örültünk volna, de itt van Luca. Régebben mindig egy nagyobb gyereket szerettem volna, akivel tudok beszélgetni, ami így is lett. Nekem az volt a fontos, hogy megtaláljam a társam.”

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa)