Udvardy Pannának több szalag elszakadt a bokájában

Az orvosi vizsgálatok alapján a teniszező Udvardy Pannának több szalag elszakadt a bokájában, így hosszabb kihagyás vár rá.

2023. február 26., 16:23

Szerző:

A világranglistán 91. helyezett magyar játékos közösségi oldalán azt írta: sajnos a mexikói útja nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, ugyanis az MR-vizsgálat szerint több szalag is elszakadt a bokájában.

„Ennek ellenére mindent megteszek annak érdekeben, hogy minél gyorsabban regenerálódjak és minél hamarabb visszatérhessek a pályára” – üzent szurkolóinak a magyar játékos. 

Udvardy csütörtökön a mexikói Méridában rendezett WTA-torna nyolcaddöntőjében a lengyel Magda Linette-tel csapott össze, amikor a második szettben, 5:2-es vezetésnél egy labdamenet közben aláfordult a bokája. Udvardy a könnyeivel küszködve ült a pályán, majd ápolást kapott, de jelezte, hogy nem tudja folytatni, és végül mankókkal hagyta el a stadiont.

(Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A Bayern München pénteken bejelentette: menesztették vezetőedzői posztjáról Julian Nagelsmannt és stábját, a helyére Thomas Tuchel érkezik. A menesztés okát nem közölte a klub. Tuchel már hétfőn munkába áll, a szerződése 2025 júniusáig szól.