Szijjártó Péter melyik meccset nézte? Vereséget ünnepeltek Dzsudzsákkal

Két debreceni gólnak örül közösségi oldalán Szijjártó Péter. Csakhogy a Loki négy góllal kikapott a Fraditól.

2021. augusztus 30., 13:51

Szerző:

„Két debreceni gól az Üllői úton - két Dzsudzsák-beadásból…" – írta ahhoz a fotóhoz Szijjártó Péter külgzadasági- és külügyminiszter, amelyen Dzsudzsák Balázzsal ölelkezik mosolyogva. Mindezt azután, hogy a címvédő Ferencváros magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a vendég Debrecen együttese felett.

Szijjártó egyébként nem csak közismert Honvéd-szurkoló, de egy csapatban futsallozott Kun Gáborral, a Budapest Honvéd jelenlegi ügyvezetőjével, és Horváth Ferenc kispesti vezetőedzővel is, korábban az a szóbeszéd is felmerült, hogy személyesen is szerepet vállal a klub vezetésében, így végképp nehéz eldönteni, hogy voltaképpen melyik csapatnak szurkolt és minek örült aznap.

(Kiemelt kép: A debreceni Dzsudzsák Balázs (j) és Tomas Kosicky (j2) kapus a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Debreceni VSC mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. augusztus 28-án. Fotó: Bruzák Noémi / MTI)

20:55

Elsőként a szerb Novak Djokovic jutott döntőbe a francia nyílt teniszbajnokság férfi versenyében, miután a világelső spanyol Carlos Alcaraz sérülés miatt csak két szetten át tudott méltó ellenfele lenni a pénteki elődöntőben.

 

Már a 19. században sem értette a széles nyilvánosság, miért kell óriási kockázatot vállalva a hegycsúcsok meghódítására indulni. A 24.hu ennek megértésére tett kísérletet Mécs László és Ács Zoltán egykori expedíciós hegymászók segítségével.

Két kanadai légióssal, a csatár Pascal Laberge-zsel és a hátvéd Markus Phillipsszel erősítette meg keretét az osztrák jégkorongligában (ICEHL) érdekelt Hydro Fehérvár AV19.