Max Verstappen: Fél autóval ez volt a maximum

A pilóta azt írta a Magyar Nagydíj után, hogy jó volt újra szurkolókat látni. 

2021. augusztus 1., 20:01

Szerző:

Max Verstappen számára nem úgy alakult a Magyar Nagydíj, ahogy azt szerette volna. A mogyoródi futamig vezette a Forma-1 pontversenyét. A Hungaroringen már az indulásnál balesetet szenvedett, szerencsére ő nem, de autója súlyosan megsérült. Az Instagram-on közzé tett bejegyzésében Verstappen azt írja, hogy mindent beleadott a versenyzésbe, de a sérült autóval nem volt esélye a 10. helynél jobb pozíció megszerzésére.

Verstappen rövid posztjában arra is kitér, hogy nem fogja feladni a világbajnokságért folytatott küzdelmet. A nyári szabadság után újult erővel veti majd bele magát a versenyzésbe. A pilóta annak ellenére, hogy nem tudta megnyerni a futamot, nagyon örült, hogy közönség előtt versenyezhetett. Úgy fogalmazott: jó volt újra a narancsos sereget látni. 

(Kiemelt kép: Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a mogyoródi Hungaroringen 2021. augusztus 1-jén. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI)

A koronavírus új sportolási szokások kialakítására késztetett sok millió embert. Az amatőr sportolók mellett azonban a profi sportolók is nehéz helyzetbe kerültek a világjárvány következtében, hiszen több nagy sporteseményt is elhalasztottak. Az Allianz arra volt kíváncsi, mit éltek át az élsportolók az elmúlt évben, mit hoz a jövő? Hogyan és milyen segítséggel hozhatjuk majd ki magunkból a következő években a maximumot?