Eltűnt Bognár György az M4 képernyőjéről azután, hogy a dán focista rosszullétét bagatellizálta

Egyetlen Eb-meccset sem szakértett a futballedző az ominózus eset óta.

2021. június 18., 14:59

Szerző:

Azóta nem jelent meg az M4-en Bognár György, amióta vitatott stílusban reagált arra a helyzetre, amikor a dán válogatott egyik tagja, Christian Eriksen váratlanul összeesett a pályán, szúrta ki a Telex

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Dánia–Finnország Eb-mérkőzés első félidejében leállt a dán focista szíve, az életét a csapatkapitány és az orvosi stáb mentette meg. Az M4 stúdiójában a meghívott szakértők között ült Bognár György is, aki furcsán reflektált a tragikus esetre, és olyanokat mondott a dán csapatról, hogy „engem már nem is Eriksen állapota aggaszt, hanem hogy hogyan lehetnek ilyen szinten döntésképtelenek”.

A futballedző kijelentései nagy port kavartak a médiában és a szurkolók között, a Telex pedig észrevette, hogy Bognár György az említett meccs óta nem szakértett a sportcsatornán, sem máshol. A portál információ szerint az edző – saját döntéséből – már nem is fog részt venni a következő meccsek elemzésében.

A Telex az ügyben felkereste az MTVA-t és az M4 Sport szerkesztőségét, de nem kaptak választ arra, hogy van-e összefüggés Bognár György kijelentései és váratlan eltűnése között, illetve arra sem, hogy az edző visszatér-e még a képernyőre, vagy ha nem, akkor lesz-e erről hivatalos közlemény.