Két játékos is távozik a Győri Audi ETO KC csapatából

A román beálló Crina Pintea és a francia kapus Laura Glauser távozik a bajnoki címvédő, friss Bajnokok Ligája-ezüstérmes Győri Audi ETO KC csapatától.

2022. június 6., 18:36

Szerző:

A klub hétfői bejelentése szerint mindkét játékos szerződését közös megegyezéssel bontják fel. Pintea saját maga kezdeményezte a jövő nyárig szóló szerződése felbontását magánéleti okokra hivatkozva. A román sportsajtó értesülései szerint a beálló visszatér a CSM Bucuresti-hez, ahonnan távozott többek között a holland Yvette Broch, aki újra az ETO kézilabdázója lehet.

Laura Glauser a mostani idény vége előtt jelezte, hogy kezdeményezi az ugyancsak jövő nyáron lejáró megállapodása felbontását, mivel a korábbi szezonok során nem volt elégedett a neki jutott játékpercekkel.

„Kérését végül elfogadtuk, ő is átigazolási díjért cserébe válthat klubot” – nyilatkozta Görbicz Anita klubelnök.
A román sportsajtó információi szerint az Európa-bajnok kapus is a CSM Bucuresti-be igazol.

(Kiemelt kép: A győri csapat játékosai ünneplik győzelmüket a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott Győri Audi ETO KC – Team Esbjerg mérkőzés végén a budapesti MVM Dome-ban 2022. június 4-én. Fotó: MTI/Kovács Anikó)

A magyar férfi vízilabda-válogatott roppant magabiztosan, 14 góllal nyert a brazil csapattal szemben a hazai rendezésű világbajnokságon, a Margitszigeten szereplő A csoportban, csütörtökön.