Milliárdos nyereség ütötte Rogán Antal volt feleségének a markát

Egyszerűen nem tud hibázni Gaál Cecília, Rogán Antal volt felesége és Sarka Kata a közös vállalkozásában. Az elmúlt évek kiváló eredménye után 2023-ban brutálisan magas, 1,1 milliárd forint adózott eredménnyel zártak, és az üzletasszonyok 1 milliárd 56 millió forint osztalék kivételéről döntöttek.

2024. június 11., 12:07

Szerző:

Megvárta a választás másnapját pénzügyi beszámolója feltöltésével Rogán Antal egykori hitvese, Gaál Cecília és Sarka Kata közös vállalkozása, a Top News Hungary. A Rogán Antal volt felesége, Gaál Cecília és Sarka Kata tulajdonában álló társaság nehezen látható módon, kivételesen nyereségesen működik, miközben annyi látszik belőle, hogy egy bulvárblogot üzemeltet, amin néha állami cégek hirdetnek. A twn.hu adózott eredménye 2019-ben 151 millió, 2020-ban 561 millió, 2021-ben 1,33 milliárd forint lett, majd ezen a szinten stabilizálódott, 2022-ben pedig 1,36 milliárd forint adózott eredményt produkált a cég – írja cikkében a K-monitor. 

2023-ban ugyanakkor 1,1 milliárd forint adózott eredménnyel zártak, és az üzletasszonyok 1 milliárd 56 millió forint osztalék kivételéről döntöttek. A cégnek egyébként 80 százalékban tulajdonosa Gaál Cecília, 20 százalék pedig Sarka Katáé.

A Top News Hungary Kft. egy online bulvárlapot, a TWN-t (Top World News) adja ki. Rogán Antal volt felesége és üzlettársa összesen 9 embert foglalkoztatott tavaly, az ő összes bérköltségük 64,5 millió forint volt, vagyis ők nem részesültek a tulajdonosokhoz hasonlóan az összbevételből.

Ezt mindenképpen tudni kell Rogán Antal volt feleségéről

S hogy mit kell még tudni a roppant sikeres egykori politikusfeleség Gaál Cecíliáról? Érdemes ehhez felidézni egy korábbi interjút, melyet a Mokka készített. Ebben összesen 5+1 tény (igazából 10, de azok egy része bizonyára ma már nem aktuális) derül ki Rogán Antal egykori feleségéről, Cecíliáról és családjáról:

1. Balatonlellén született, de most már elsősorban Tihanyban szokta élvezni a Balaton szépségeit, második esküvője is itt volt.
2. Korábban nem szerette a babahordozót, most viszont előszeretettel használja.
3. Rogán Dániel 4 kilóval született.
4. Amikor Rogán Áron túl büdösnek találta a kutyaeledelt, felvett egy maszkot.
5. Rogán Cecíliáéknak három kutyája van: Borisz, Bogyó és Joker.
+1. Rogán Cecília édesapja állatorvosként dolgozik.

Sarka Kata a celebfeleség

Mindeközben érdemes pár szót ejteni Sarka Katáról, akinek ugyan nem egy politikushoz – mondjuk Rogán Antalhoz – ment hozzá, mint Gaál Cecília, ő inkább egy celebbel kötött házasságot. De ne szaladjunk ennyire előre, inkább kezdjük az elején.

Sarka Kata Albertirsán töltötte gyermekéveit, majd Cegléden járt középiskolába. Sokáig kézilabdázott, de egy vállsérülés miatt nem folytathatta sportpályafutását. Ezután modellnek állt. A budapesti Nemzetközi Üzleti Főiskolán szerzett diplomát, később két barátjával közösen céget alapított.

2007-ben Budapest Legszebb Lányának választották, a 2007-es Miss Universe Hungary-n első udvarhölgy lett. 2007 januárjában fordult komolyra kapcsolata Hajdú Péterrel, akihez feleségül is ment, két gyermekük született, Noémi és Dávid. A sztárpár később elvált. 

2014 tavaszán szerepelt a Nagy duett című zenés műsorban, ahol L.L. Junior partnere volt, akinek korábban már az Ennyi volt című klipjében is szerepelt, majd 2016 októberétől a FEM3 csatornán futó Élet-Forma című félórás magazin műsorvezetője lett. Jelenleg a Miss World Hungary tulajdonosa, és Bessenyei István üzletember felesége.

(Kiemelt képünkön Gaál Cecília és Sarka Kata. Forrás: TV2 Mokka)

Az európai e-kereskedők érdekvédelmi szervezete és tágországi társult szervezetei nyílt levélben fordultak az EU és a tagországok törvényhozásához, hogy lépjenek fel a Temu szerintük piactorzító működésével szemben.

2024. június 21., 08:34

Az Eurostat friss összesítése alapján 2023-ban Magyarország lett az Európai Unió legkevesebbet fogyasztó országa. Már nem csak a románok, hanem a bolgárok is megelőznek minket, Magyarország az Európai Unió legszegényebb országa.