Ma szabadult volna a börtönből, de felakasztotta magát

Összesen 72 órát volt a fogdában az a 26 éves ceglédi fiatal, akit saját anyja jelentett fel.

2021. július 22., 16:11

Szerző:

A saját családja autóját próbálta feltörni az a ceglédi fiatal, akire az anyja hívta ki a rendőröket. A 72 órás letartóztatásból ma szabadult volna, mégis öngyilkos lett. 

A 26 éves férfi nyugtatókat szedett és drogozott, alig dolgozott. A szülei szereztek neki munkát ott, ahol az apja is állásban volt. Többször előfordult, hogy nem ment be dolgozni, ezért három hónapja elzavarták otthonról. Az egyik bátyja fogadta be ideiglenesen. A szülők úgy gondolják, hogy azért próbálta elkötni az autót, hogy börtönbe kerüljön.

„Vasárnap több autót is feltört, és megpróbálta kinyitni a mi Golfunkat is, de csak tönkretenni tudta. Szerszámokat akart belőle kilopni. Amikor ezt észleltem, tehetetlenségemben hívtam a rendőrséget. Megtudtam, rajtam kívül még ketten feljelentették. Az utcánkban kapták el, és már vitték is be”

– mesélte el a Borsnak a férfi anyukája. 

A 72 órás fogvatartásból ma szabadult volna, de a Ceglédi Rendőrkapitányság magánzárkájában felkötötte magát. Az őrök a hatóság szerint nem követtek el mulasztást, mert időközönként benéztek hozzá. Amikor meglátták mi történt, azonnal hívták a mentőket, közben próbálták újraéleszteni, de már hiába. 

„Biztos vagyok benne, hogy valaki hibázott, ezért további nyomozást szeretnék”

– mondta a gyászoló anyuka.

A 26 éves férfi négy gyermeket hagyott maga után.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

(Kiemelt kép: 168.hu)

 

 

 



Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.