Kristályokat látott, de csak a drogtól voltak illúziói

A nyomozás befejeződött, hamarosan vádat emelnek a szegedi férfi ellen. 

2022. január 8., 15:05

Szerző:

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfival szemben, aki betörte egy cukrászüzem ablakát a városban – írja a Police.hu

A rendőrség közleménye alapján a megalapozott gyanú szerint a 29 éves elkövető 2021. június 3-án a késő délutáni órákban Újszegeden sétált ismerősével, amikor hirtelen ötlettől vezérelve egy falnak támasztott kerékpárt az utcára hajított és egy cukrászműhely ablakát is betörte, majd a helyszínről távozott. A garázda agresszív viselkedésével több százezer forintos kárt okozott az üzlet tulajdonosának. A bejelentést követően az egyenruhások a személyleírás alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a helyszín közelében elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra.

Az eljárás során megállapították, hogy a férfi szervezetében, valamint egy nála talált tasakban is kábítószer volt. Ellene garázdaság, rongálás és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére. 

(Kiemelt képünk: forrás: police.hu)

Tegnap 19:56

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.