Két holttestet találtak Jászszentandráson

Egy anyának és három éves gyermekének holttestére bukkantak a rendőrök.

2024. január 30., 20:02

Szerző:

Családi tragédia történt Jászszentandráson. Két holttest került elő 2024. január 29-én – az esti órákban – egy jászszentandrási családi házban. Az elsődleges információk arról szólnak, hogy a három éves gyermek idegenkezűség által halt meg, a 40 éves nő pedig öngyilkos lett – írta meg 24. hu a police.hu.közleménye alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyben – emberölés bűntett elkövetése miatt – büntetőeljárást indított. Az eset körülményeit a hatóság szakértők bevonásával vizsgálja, amelynek részleteiről a rendőrségnek nem áll módjában bővebb tájékoztatást adni.

Nem ez az egyetlen gyermekgyilkosság ezen a héten

Január 30-án érkezett egy bejelentés a rendőrségre, miszerint egy mindössze 15 éves lány – egy pécsi ingatlanban – titokban hozta világra gyermekét, ezt követően a gyermek meghalt. 

A rendelkezésre álló adatok alapján, a gyermek élve született. Felmerült az igenkezűség gyanúja, ezért a 15 éves lányt a rendőrség előállította,  emberölés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Az ügyben az eljárást szakértők bevonásával folytatja a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság – írta meg a lap.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Merész Márton / 168. hu)