Borzalmas csecsemőgyilkosság Komlón: kádba ölte a saját gyerekét

Kádba fojtotta a két hónapos csecsemőjét egy nő Komlón.

2022. május 31., 13:22

Szerző:

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indított nyomozást egy 28 éves nővel szemben – írta a Police.hu.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítása szerint a komlói nő tegnap délután belefojtotta a fürdőkádban lévő vízbe a gyermekét. A kisfiúra az épp látogatóba érkező nagyszülők találtak rá, akik azonnal hívták a központi segélyhívószámot, azonban a kiérkező mentők a csecsemő életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a nőt, aki részletes, beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során. A 28 éves nőt őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit.

 

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 35 éves férfi ellen többszörösen minősülő emberölés bűntette miatt, aki 2021 szeptemberében bemászott az általa korábbról ismert idős nő lakásába. Miközben értékek után kutatott, a sértett felébredt. A férfi, nehogy felismerje, franciakulccsal többször fejbe vágta, majd az eszméletlen nőre rágyújtotta az ingatlant. Az asszony meghalt - közölte a vádhatóság a hétfőn.