Ismeretlen holttest miatt nyomoz a paksi rendőrség

Három különböző helyszínen, három darabban találták meg egy ember maradványait. Egyelőre nem sikerült azonosítani. 

2023. február 18., 11:04

Szerző:

A holttest három, egymástól teljesen elkülönülő helyen került megtalálásra. a koponya csont, a törzs és az alsó végtagok egymástól elkülönülve kerültek megtalálásra. a holttest tekintetében fogstátusz megállapítására nem volt lehetőség, mivel az alsó állkapocs hiányzott. a koponyacsont felső állkapocs részében szintén nem voltak láthatóak fogak – olvasható a police.hu leírásában.

A holttestről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy rövid ujjú pamut pólót, kék színű, zíppzáras, kötött pamut kardigánt, zoknit és magas szárú fekete velúrcipőt viselt. A test bomlása miatt a póló színét nem tudták megállapítani, de egy színes csónak ábra és a caribbean island felirat volt rajta. Az áldozat lába 38-39-es lehetett. Nem tudni, a holttest férfi volt vagy nő, a külsejéről csak annyit tudtak megállapítani, hogy a haja őszesbarna színű volt.

Az RTL megkereste a körözéssel kapcsolatban a megyei kapitányságot. Komlósiné Kiss Anett rendőr-őrnagy, szóvivő elmondta, hogy a rendőrség kizárta az idegenkezűséget, közigazgatási eljárásban vizsgálják a halálesetet. A maradványokat egy Paks melletti erdős területen, egymástól nem messze fedezték fel, feltehetően vadállatok tépték szét a holttestet. A haláleset több hónappal ezelőtt történhetett, eltűnt személyről az utóbbi időben nem is érkezett bejelentés. A rendőrség arra számít, hogy az elhunyt személyazonosságát hamarosan sikerül megállapítani.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Merész Márton)