Elvesztette az uralmát az autó felett, négy méterrel a föld alatt találta magát

Erősen ittas volt az a férfi, aki autójával belevezetett egy 4 méteres árokba.

2021. augusztus 10., 12:06

Szerző:

Egy autós közlekedett a Szálkára vezető úton ma hajnalban, amikor ismeretlen körülmények között egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, előbb egy kerítéspillérnek ütközött, majd egy fát kidöntve egy négy méter mély vízelvezető árokba zuhant. 

Az autóban hárman utaztak, a rendőrség közleménye szerint a hátsó ülésen utazó utas súlyosan, a sofőr könnyebben sérült. Az anyósülésen utazó személy nem kért orvosi ellátást. A 31 éves járművezetővel szondát is fújt, mely magas értéket mutatott. Őt további mintavételre elő is állították. A baleset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás keretében vizsgálják.

/Kiemelt kép: Árokba zuhant autójával egy ittas sofőr Forrás: police.hu/



Huszonöt év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság a Deák téri késelés egyik elkövetőjét - közölte hétfőn a Fővárosi Törvényszék. A tájékoztatás szerint a fiatal férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt ítélték el.