Igazi rémálom: elrabolta, kést rántott, majd megerőszakolta egy erdőben a férje

A férfi szerint békülős együttlét volt.

2023. július 19., 10:37

Szerző:

A bűncselekmény áldozatául esett nőt munkából hazafelé menet, otthonához közel várta külön élő férje. Megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal elkapta lábait és betuszkolta csomagtartóba – írja a police.hu.

A nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott szabadulni. Egy domonyvölgyi erdős területen engedte ki, kést rántott, megöléssel fenyegette, majd megerőszakolta. A nő hiába tiltakozott és sírt. Aztán megint berakta a kocsiba és elindultak a Duna túloldalára.

Először egy gyorsétteremnél próbált megszökni a nő, de hiába kért üvöltve segítséget az emberek nem fogalalkoztak vele.

Végignézték, amint a férj elkapja nejét, visszarángatja a kocsiba és elszáguld. Egy falusi bolt eladónőjének köszönheti, hogy véget ért a rémálom. Ide mentek be együtt, ahol a nő elbújt a wc-ben, amíg egy rendőr meg nem érkezett. Az áldozatot a rendőrautóba ültették, a helyszínre pedig további egységek érkeztek – a férj sem maradt sokáig magára. Bilincsben vitték el a Pest vármegyei nyomozók.

Az 50 éves F. József panasszal élt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekmények közül a személyi szabadság megsértését részben elismerte, a szexuális erőszakot és a késsel fenyegetést azonban tagadta, szerinte békülős együttlét volt, amibe neje beleegyezett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott 50 éves F. Józseffel szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. 

Van segítség! Ingyenes és a nap 24 órájában hívható az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a 06-80-20-55-20-as telefonszámon, ahol segítenek a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatainak.

(Kiemelt képünk illusztráció.Fotó: Shutterstock)