Csatak részegen maszturbált a kávézó teraszán egy bácsalmási férfi, miközben videótelefonált

Rendőrök fogták el azt a részeg férfit, aki egy kávézónál maszturbált. A férfi később ellopott egy teherautót, megtámadott egy férfit és még két biciklit is ellopot.

2022. június 30., 10:23

Szerző:

Bejelentés érkezett idén május 6-án délután, miszerint az egyik bácsalmási kávézó teraszán egy férfi önkielégítést végez, miközben videótelefonál – írta a police.hu.

Amikor a pincér ezt észrevette, azonnal értesítette a főnökét, aki megkérte az onanizálót, hogy fejezze be, amit csinál és távozzon. Ennek ellenére a férfi továbbra is ottmaradt és szidalmazta a dolgozókat.

A 41 éves madarasi lakos olyan részeg volt, hogy a rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba szállították. Vele szemben szeméremsértés miatt indult eljárás. Másnap gyanúsítottként hallgatták ki az egyenruhások.

Azonban a férfinek több is van a rovásán: pár héttel később egy teherautót kötött el az egyik madarasi telephelyről. A tolvajnak nem volt nehéz dolga, mivel a jármű nyitva volt és benne maradt az indítókulcs is. Már Katymárnál járt, amikor az éppen ott dolgozó tulajdonos mellett elhaladt a gépkocsijával. Ekkor a sértett azonnal kocsiba ült és a nyomába eredt. Nem sokkal messzebb sikerült megállítani a férfit, majd értesítette a rendőröket. A járőrök kiérkezésééig próbálta maradásra bírni a tolvajt, amitől az bedühödött, többször megütötte és a teherautó egyik ablakát is betörte. A rendőrök elfogták és előállították az elkövetőt, akinek ezeken kívül két biciklilopásért is felelnie kell. A nyomozók kezdeményezték a letartóztatását. Neki szeméremsértés mellett jármű önkényes elvétele, rongálás és kétrendbeli lopás miatt is felelnie kell.

(Kiemelt kép forrása: police.hu) 

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 menekült tartózkodott.