Presser és Geszti együtt készülnek valamire

Geszti Péter Instagram oldalán osztott meg egy fotót, amelyen Presser Gáborral láthatók egy stúdióban. 

2022. május 16., 12:15

Szerző:

Geszti Péter Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen Presser Gáborral láthatók egy stúdióban. A poszt mellé csupán annyit írt, hogy „valami készül”.

Harminc éve, a Rapülők már feldolgozott egy Presser-dalt, a Nem adom fel című LGT-slágert, amíg ki nem derül, mi készül most, azt újra hallgathatjuk, írja a hvg.hu. 

(Kiemelt kép: Geszti Péter Instagram-oldala)

Június 10-én ünnepli hetvenedik születésnapját Csákányi Eszter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a magyar színház és film egyik izgalmas művésze.

Hetvenkét éves korában csütörtökön elhunyt Bánki Ilona újságíró, a Magyar Televízió egykori kulturális főszerkesztője, az MTVA Kulturális Főszerkesztőségének volt főszerkesztő-helyettese – közölte családja a közmédiával.

Életének 80. évében elhunyt Szűcs Endre Ybl Miklós-díjas építész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja – közölte az MMA pénteken.

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése idén 94. alkalommal rendezi meg a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri eseményét, az Ünnepi Könyvhetet és 22. alkalommal a Gyermekkönyvnapokat. Az év egyik legfontosabb irodalmi rendezvénysorozatára ebben az évben június 8–11. között kerül sor a Vörösmarty tér, a Vigadó tér és a Duna-korzó területén.